Esőálló zöldségek

Unod, hogy a kedvenc ruháid szembe jönnek veled az utcán? Légy egyedi és vagány. Készíts saját kollekciót minimálból.

Nem vitás, hogy a hölgyek szemérmetlenül magas összegeket képesek kiadni néhány márkás ruhadarabért. Mondhatjuk, hogy minőségi rucikról van szó, de ha őszinték akarunk lenni, inkább a címkét és nem a különleges gyártási technikát fizetjük meg.

Ha érzel magadban némi kreativitást és szeretnél végre leszámolni azzal, hogy a kedvenc darabjaidat mások is hordhassák, leginkább két dolgot tehetsz. Egyrészt nyakadba veheted a város és felkutatod melyik a legjobb turkáló. Vagy saját kezedbe veheted az irányítást és tűt meg cérnát ragadsz. Itt van néhány ötlet, hogyan turbózhatod fel a ruhatárad ötletesen az esős időben.

Nem csak egyedi, de zöld is

A hatalmas multinacionális vállalatok ? akiknek a márkás és méregdrága ruhái az áruházak kirakataiból köszönnek vissza ? gyakran kevésbé elfogadható üzletpolitikát alkalmaznak a terméke gyártásánál és kereskedés közben.14792 Annak ellenére, hogy egyre több embernek csípi a szemét, egyelőre nehezen lehet felvenni a harcot ellenük. A zöld hullám segítségével viszont sikerült felkavarni az állóvizet. Sokan egyre inkább elhatárolódnak a divatos tucattermékektől és hangot adnak saját elképzeléseiknek.

Gumicsizma igényre szabva

A home-made csizma elkészítéséhez darabonként csupán 16 műanyag zacskóra, 2 nm-nyi muszlinra és a néhány öltéshez elegendő cérnára van szükség. A formázás nem igényel gépesítést, csupán a nyers plasztik lapot kell a megfelelő méretre vágni, majd összeillesztés után fércelni. Mindössze három sablonra van szükség, hogy a saját fazon elkészüljön. A szín és méret könnyedén variálható, így ha nagyban gondolkodsz és nem csak a magad örömére készítenéd a vízálló lábbelit, akkor sem kell aggódnod. Persze minden nő tudja, hogy sosem árt, ha több árnyalat közül válogathat reggelente. Hangulatunknak és kiegészítőinknek megfelelően eldönthetjük, milyen csizmában akarunk nekivágni az újabb őszi napnak.14793Nem kell keseregned, ha elered

Az eső nagy ellenség lehet, főleg ha a reggeli tipródás során nehezen kiválasztott ruháinkat a nedves körülmények miatt nem tudjuk felvenni. Sajnos, ha nem csak esős, de szeles is az idő, esélytelen az esernyőért nyúlni. A legjobb tehát, ha víziszonyunk ellen esőkabáttal védekezünk. Stílusunkon múlik ki mennyire bevállalós, de ha szeretnéd feldobni a borús napod, nem árt egy merész darabba bújnod. Hidd el, nem te vagy az egyetlen, aki ezzel a problémával küzd, viszont van, aki rájött a megoldásra. Az igazán környezetbarát és vagány megoldás, ha előhalászod azokat a nagy kék bevásárlószatyrokat, majd egy-két változtatással esőkabáttá alakítod. Persze választhatsz más ?márka? közül is, a lényeg, hogy nagy legyen és erős. Bár kissé merésznek tűnhet az ötlet, a végeredmény nem fog csalódást okozni.14794Tökéletes viselet

Ha úgy érzed, még mindig nem vagy elég egyedi, ez az ötlet biztos elnyeri a tetszésed. Nem mindenki törődik bele, hogy a nyári meleggel együtt a szoknyás napoknak is vége legyen. A színes harisnyáknak köszönhetően nem is kell naciba bújnunk, ha nem akarunk. Ha pedig valóban egyedi szerelésben szeretnénk megjelenni, keressük elő a kedvenc esernyőnk. Bár első ránézésre kevés embernek fordul meg a fejében, hogy az ernyő egyben szoknya is, jobban szemügyre véve rájövünk, hogy ez a tökéletes őszi viselet. Persze szükség van némi átalakításra, de ki bánja.

Ne hagyd, hogy az időjárás eltántorítson. Ezek hihetetlenül egyszerű, gazdaságos és könnyen előállítható darabok, amik nem csak a ruhatárad dobják fel, hanem a szürke hétköznapjaidat is.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.