Pirner Alma a nőiességről…

Pirner Alma, a hazai rúdtánc nagyasszonya mindig is a nőiesség hirdetője volt, tanfolyamain abban segített a lányoknak, hogyan legyenek magabiztosak és szexik…

Most a házasság előtt álló nőket célozta meg: szeretné megmutatni nekik, hogyan találhatják meg önmagukat a mindennapokban és a házaséletben is.

Pirner Alma egész életében a női vonzerő kifejezésének egyik legszexibb módját tanította: a rúdtánc és egyéb nőies mozgásformák oktatásával azt szeretné elérni, hogy a högyek rájöjjenek: mindenkiben ott van a vonzerő, a csábítás művészete. Az Esküvő Kiállítás apropóján olyan programmal rukkolt elő, ahol a friss menyasszonyok elsajátíthatják azokat a fortélyokat, melyekkel férjüket egy életre elvarázsolják. Alma nem a levegőbe beszél: ő maga is boldog házasságban él, így tudja, mennyire fontos egy kapcsolatban a harmónia.

„Évek óta házasságban élek, és tisztában vagyok azzal, hogy a jó kapcsolat fenntartásáért minden nap tenni kell” – árulta el Alma. – „Sokszor van, hogy leülünk beszélgetni a párommal, mert nagyon fontosnak tartom, hogy őszintén megvitathassunk mindent. Viszont előfordul, hogy a beszélgetés nem elég, és a tűz fenntartásához a nőiességünk különböző eszközeit kell bevetni. Éppen ezeket a fortélyokat szeretném az óráimon átadni a hölgyeknek, hogy megtanulják és megértsék, milyen fogásokkal csábíthatják el párjukat újra meg újra. Ilyen tanácsokra nem csak a szingli nőknek van szükségük, sőt, egy házasság előtt álló, vagy épp házas nőnek ugyanúgy fenn kell tartania férje érdeklődését azért, hogy a kapcsolatban évek múlva is megmaradjon a kezdeti tűz.”
Pirner Alma órái nem csak a testi vonzerő helyes használatáról szólnak, hanem a belülről fakadó nőiességet is szeretné kihozni a hölgyekből, akik eljárnak kurzusaira.

PirnerAlma

„A legtöbb lány – a korra és külsőségekre való tekintet nélkül -, azzal fordul hozzám, hogy szeretne nőiesebb lenni, szexibbé és magabiztosabbá akar válni, hogy magasabb fokon tudja megélni nőiességét. A nők többsége úgy érzi, hogy a rohanó világ, az üzleti életben elvárt magatartásuk miatt nem lehetnek igazi nők, otthon sem tudják levetkőzni a gátlásaikat, ami természetesen rányomja bélyegét a kapcsolatukra. Ebben tudok segíteni nekik: megtanítok olyan fogásokat, amikkel megtalálják a külső és belső harmóniát. Rájönnek, hogyan lehetnek szexibbek, elkezdenek bízni saját magukban, amit a környezet is észrevesz, és párkapcsolatuk is rendezetté válik” – avatott be Alma.

A nők elképzelésével szemben a házasság után is ugyan olyan fontos, hogy a legjobb formájukat hozzák párjukkal szemben, hiszen ahhoz, hogy hosszú évekig együtt maradjanak, a férj érdeklődését mindig fent kell tartani. Ebben segít Alma egyik programja, amely kifejezetten házasulandó és frissházas aráknak szól.

„A legtöbb kérés, kérdés arra vonatkozik, hogy a menyasszony vagy már újdonsült feleség hogyan tartsa meg a tüzet a kapcsolatban. A nők szeretnék magukat tökéletesnek érezni a nagy napon, és mi segítünk megtanulni, hogyan járjanak magas sarkúban, hogyan táncoljanak, és hogyan váljanak olyan nőkké, akiket az egész környezetük magabiztosnak és igazi nőnek lát. A révbe érés után sem szabad hátradőlniük azzal, hogy megvan a férj, mindent elértek, hiszen azt a férjet meg is kell tartani, hogy a házas évek harmóniában teljenek” – figyelmeztetett Alma.

Forrás: