Anne Hathaway: egyszerűen, hatásosan

Amerika egyik kedvenc színésznője sok más érdeme mellett kiváló alakjával is kivívta az elismerést, most megosztja velünk a tökéletes test titkát.

Anne Hathaway néhány évvel ezelőtt Az ördög Pradát visel című filmmel szerzett magának világhírnevet, és mi tagadás, valóban szenzációsan alakította az ördögi csábítót. Ehhez kifogástalan vonalakra volt szükség, és Anne-re egyetlen rossz szavunk sem lehet, de vajon hogyan tartja meg ezt a tökéletes formát?

A színésznő ereiben ír, francia és amerikai vér is csordogál, ennek köszönheti különleges arcvonásait, de az alakjára ilyen génekkel vigyáznia kell. Ha diétáról van szó, radikális szabályokat kell betartania, és szigorúan ragaszkodik is az elhatározott elvekhez. Az ördög Pradát visel forgatásának idején hozta a legjobb formáját, pontosabban a legvékonyabbat, de azóta is nagyon odafigyel az étkezésére.

Anne rendszeresen kis adagokat eszik, és a szokottnál is jobban odafigyel arra, hogy mit eszik, mert kicsi kora óta laktózérzékenységgel küzd, és szervezete túl lassan emészti a sült, főszeres ételeket is, akárcsak a lisztből készült finomságokat.

15504

Bátran ehet viszont kecskesajtot, bio-zöldségeket és teljes kiőrlésű lisztől készült kenyeret.?Leginkább tojásfehérjéből készült omlettet és párolt zöldséget szoktam enni reggelire, és ügyelek arra, hogy következetes maradjak az egészséges ételekhez. Ha dolgozol és a szerepedre összpontosítasz, akkor nem gondolsz arra, hogy megfosztanak a desszerttől vagy kimaradt a kenyér az étrendedből.?

A 10 éven keresztül folytatott vegán étrendet már felváltotta a teljes értékű étkezés, lefekvés előtt viszont még mindig két kanál hidegen sajtolt olivaolajat kap be, amivel a májműködését és a méregtelenítést segíti. Emellett rendszeresen folytat 48 órás léböjt-kúrákat.

A diéta mellett természetesen a sportot sem hanyagolja, hetente háromszor fél órát fut, ez erősíti a szívét, tüdejét és combizmait, kocogás közben pedig élvezi a természetet és a friss levegőt. Nagy előnye, hogy nem kell konditerembe járni és bármikor, bárhol végezheted. Ezen kívül a karjait közepes súlyokkal erősíti, hetente 3-4 alkalommal 10 percig, naponta 20 fekvőtámasszal kiegészítve a formás karokért és vállakért végzett mozgásig. Ha pedig akad némi szabadideje, akkor jógázik vagy elmegy túrázni.

Forrás: