Keleti Andrea családi nyaralása

Sokan gondolunk vissza nosztalgiával gyermekkorunk balatoni nyaralásaira, Keleti Andi pedig szeretné, ha gyermekei felcseperedvén hasonló érzéseket vinnének magukkal.

A táncművész mindig igyekszik időt szakítani a családra, és aktív pihenés közepette gyarapítani élményeiket. A nyár utolsó meleg napjait ezúttal a siófoki Aranyparton töltötték. Kikapcsolták a mobilokat, bicikliztek, görkoriztak és fürödtek a kerti medencékben.

Lehet a Balaton ragyogó kék, haragos zöld vagy éppen ólomszürke, remélhetőleg mindig a gyerekek kedvence marad. A déli part különösen hívogató, hiszen a sekély víz nyáron gyorsan felmelegszik, télen pedig hamar korcsolyapályává szilárdul.

KeletiAndi

Keleti Andi és férje fontosnak tartja, hogy gyermekei is megismerjék hazánk legszebb városait, nevezetességeit, augusztus végén így Siófokot vették célba: egy ötcsillagos luxusapartmanba szöktek.

A táncművész elárulta, a Balaton különösen közel áll Zoli szívéhez is, rengeteg szép emlékük kötődik a régi SZOT-üdülőkben töltött, hosszú nyári napokhoz, és gyakran visszalátogatnak a Budapesttől mindössze egy órányi útra lévő partszakaszhoz. Szeretik ezt a félreeső, a Balaton által két oldalról is körbeölelt földnyelvet, ahol mégis minden egy karnyújtásnyira van, mintha csak a saját fészkében lenne az ember.

KeletiAndi_480

„A mi gyermekkorunkban a balatoni nyaralások még a vízi-biciklizésről és a lángosozásról szóltak. Fogyókúra ide vagy oda, most is megeszünk persze egy-egy jó lángost, ha a partra látogatunk. A vízi-biciklit azonban a görkorcsolya és a kerékpár váltotta fel, olykor a vitorlázás, sőt elkezdtünk barátkozni a gördeszkával is"– árulja el Andi.

Andiéke környezetben megtalálták álmaik nyaralóját, és elhatározták, ha úgy alakul az életük, vásárolnak egyet, amit második otthonként használhatnak. Hisznek abban, hogy bizonyos időnként ki kell szabadulni a megszokott légkörből, időt szakítani a tartalmas együttlétre.

„Hihetetlen ez a nyaralókomplexum, olyan, mint egy üdülőfalu, saját, összetartó kis közösséggel, játszótérrel, medencékkel, ősfákkal és csupa zöld területtel. Az aktív pihenést kedveljük, friss levegőn, ami után még jobban esik csobbanni egyet a vízben. Viki és Máté jó úszók, már önállóan is eljátszanak, ettől függetlenül mindig frászt kapok, amikor víz alá buknak. Ezért voltam nyugodtabb, amikor a kerti medencében fürdőztek, ott könnyebben szemmel tarthattam őket”– folytatja a fitt anyuka.

KeletiAndi_22

Andiék tavasszal és ősszel egyaránt elképzelhetőnek tartják, hogy Siófokon pihenjenek meg, hűvösebb idő esetén kiránduljanak, az apartmanban társasjátékozzanak, vagy éppen férjével az oldalán a csodálatos kilátásban gyönyörködhessenek. Hogy álma mikor válik valóra, azt az idő eldönti, de egy biztos, sikerült idén is feledhetetlen napokkal gazdagítani önmagukat és gyermekeiket.

Forrás: