Könnyes szemmel él Wolf Kati!

Az X-Faktor első szériájának sztárja szem problémákkal küzd. Wolf Kati szeme folyamatosan könnyezik, amelynek a hátterében komoly betegség állhat.

Wolf Kati a Csak Csajok című reggeli műsorban mesélt a szem problémájáról. Sminkelés közben is folyamatosan könnyezik a szeme, illetve a szeles időjárásra is érzékeny. Egyik alkalommal például annyira zavaró volt számára az állandó probléma, hogy orvoshoz fordult vele. Megállapították, hogy száraz a szeme, amit végül szemcseppel kezelték .- olvashatjuk a Story Online. hu oldalon.

gxxnbdt61

A szemszárazság az egyik leggyakrabban előforduló panasz. A kellemetlen jelenséget általában a könnytermelés csökkenése okozza. A száraz szem, ha nincsen kezelve, súlyos problémákat okozhat.

Ez leggyakrabban akkor alakul ki, ha a szükségesnél kevesebb mennyiségű könny termelődik. Ha ilyen problémát észlelünk, akkor mindenképpen forduljunk orvoshoz. A szemész minden beteg számára egyénre szabott kezelést javasol, de a leghasznosabb ha szemcseppel orvosoljuk a problémát.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: