Katus Attila és az egészséges életmód!

Katus Attila, az egyik legeredményesebb magyar sportoló, aki hatalmas sikerrel népszerűsíti az egészséges életmódot.

A hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok december 3-án egy kellemes klubest keretében várja beszélgetésre a téma iránt érdeklődőket.

Az életmódról kötetlenül

Az Oxygen Naphegy Club 2011. december 3-án (szombaton) 18 órai kezdettel szervezi első klubestjét, amelynek vendége lesz Katus Attila, aerobic világbajnok és életmód szakértő. A beszélgetés keretében szó lesz elhivatottságáról, versenysportról, egy sikeres életútról, eredményes karrierről és természetesen az egészséges életmód óriási jelentőségéről. A résztvevőknek lehetősége nyílik rá, hogy kicsit közelebbről megismerhessék egyik legeredményesebb hazai sportolónkat, aki nem csak a versenysportban szerzett számos érmet, hanem a mai napig tevékenyen részt vesz az egészséges életmód népszerűsítésében. Életútja példát és erőt adhat mindazoknak, akik aktívan tesznek az egészségükért, megjelenésükért, és azoknak is, akik csak most tervezgetik az életmód-váltást.

jv8n62bo

Kiállítás és adventi készülődés

Az est a beszélgetésen kívül más meglepetéseket is tartogat, hiszen a vendégek megtekinthetik Selmeczi Dániel természetfotósnak a tengerek víz alatti világát bemutató, lenyűgöző fotókiállítását. Ezen kívül az adventi készülődés és a karácsonyi ajándékvásárlás közepette lehetőség nyílik egyedi, közvetlenül Japánból érkező termékek (teafélék, porcelánok) vásárlására.

A program mindenki számára ingyenes, azonban klubtagsághoz és regisztrációhoz kötött. Ez utóbbi megtehető az Oxygen Naphegy Club honlapján, illetve a klubest előtt a helyszínen.

Forrás: