Sztárbabonák – Fox, Gaga, Rose

Szokatlan, egyedi és bizarr babonákkal élnek együtt a hírességek is nap mint nap. Most megtudhatod, hogy milyen rituálékat végeznek egyes hírességek, hogy ne vonják magukra a természet és a gonosz szellemek haragját.

A hírességek is borzasztóan babonások ám. Legtöbbük a színészek soraiból kerül ki, hisz a színházhoz számtalan babona tartozik. De van olyan énekes is, aki 18 rituálét végez el mielőtt színpadra lépne. Sőt, tudtad, hogy Lady Gaga is erősen babonás? Most megtudhatod, hogy mitől fél a leginkább a polgárpukkasztó énekesnő.

1. James McAvoy

A hónap első napján az első embernek, akivel találkozik azt mondja "fehér nyúl" – szerinte ez szerencsét hoz. A nagyanyjától tanulta és azóta is hűen követi ezt a rituálét.

2. Megan Fox

Amikor repül mindig Britney Spears számokat hallgat, mert úgy véli, hogy nem az a sorsa, hogy Britney Spears albumot hallgatva halljon meg. Hmmm…

rtz2i3qb

3. Axl Rose – Guns N Roses

Az M betű a babonája. Soha nem koncertezik M betűvel kezdődő városban. Alx úgy véli, hogy szerencsétlenséget hoz rá az M betű. A sztár azt állítja, hogy el van átkozva, ezért kerüli az M kezdőbetűs városokat.

4. Jamie-Lynn Sigler

Énekesnőként és színésznőként sok babonában hisz, amiket be is tart hajszál pontosan a fellépések során. A legfurcsább? Soha nem cserél alsóneműt az előadások között. Minden egyes előadása során ugyanazt a bugyit használja?!

5. Michael Jordan

Michael Jordan, a legendáa kosárlabdázó szerencse száma a 23. És melyik a szerencse nadrágja? A régi kék Nort Carolina alsója, amit1982-ben is viselt. Mivel úgy véli, hogy szerencsét hoz, azóta is minden meccsén viselte a nadrágja alatt. Hihetetlen!

6. Lady Gaga

Gaga a szexszel kapcsolatban babonás, úgy véli, elveszítheti kreativitását, ha olyan férfival szexel, akit nem szeret.

½Furcsa babonáim vannak a szexszel kapcsolatban. Ha olyan személlyel szexszelsz, aki nem szeret, az elszívhatja az energiádat." Az énekesnő még hozzátette, hogy az az érzése, hogy a vagináján keresztül szívják el kreativitását.

Forrás: