Gregor Bernadett: mákos tészta helyett párolt zölség

Manapság a génmanipulált és külföldről behozott zöldség-, ég gyümölcsáradatban egyre többen inkább a biopiacon megvásárolható termékeket választják.

Ha kisétálunk az, bizony szembe találkozhatunk hírességeinkkel is. Gregor Bernadett is odafigyel, hogy mikor mit eszik, és azt hol veszi.

"Annyi a feladatom, hogy muszáj egészségesen élnem. Hál istennek nem voltam beteg még soha!"De azért bizonyos óvintézkedéseket életbe léptettem. Például: nem eszek mértéktelenül, ennek hiusági okai vannak. Nem szeretnék elhízni! Rendszeresen járok bio piacokra, a kicsinek onnan szerzem be a zöldfőzelékeket.

909

Acsaládra is figyelek, rengetegszer mákos tészta helyett, párolt zöldség kerül asztalra. Cukros üdítőket soha nem iszom, kenyeret a hét öt napján nem eszem. Néha azért bűbe esek, a gyenge pontom a palacsinta. Ilyenkor azt jut eszembe, hogy nagyapáink pálinkával és szalonnával kezdték a napot, mégsem volt problémájuk. Talán sokat mozogtak! Éppen ezért hetente kétszer én is tornázom, beteszem Rubint Réka DVD-jét, és arra mozgok. – meséli a gyönyörű színésznő!

A divat, a szépség ápolószerek fontosak?

"A divatot nem követem, elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. Nem vagyok trendi lány. A hajamra indiai olajat használok, magam festem és évek óta nem vágatom."

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.