Szextippek szüzeknek nászéjszakára

Ha még szűz vagy a nászéjszakád előtt, akkor biztosan aggódsz kicsit, hogy mi vár rád az éjjel. Adunk néhány tippet és tanácsot, hogy a dolgok simábban menjenek!

Hogyan beszéljünk a nászéjszakáról és félelmeinkről?

Találjunk egy megfelelő pillanatot arra, hogy megbeszéljük párunkkal, mi az, amitől tartunk. Ettől megkönnyebbülünk, sőt kedvesünknek is segítünk, ha nem azon az éjszakán kerülnek felszínre a kétségek, melyek őt is feszélyezik majd.

wedding

Beszélgessünk arról, hogy mik az elképzeléseink és miktől tartunk. Fájni fog, hogyan zajlik, mit tegyünk majd, hogy jó legyen? Ha akarunk, akár egy tanácsadót is meglátogathatunk, akivel a szexről tudunk beszélni. Ha túl idegesek vagyunk, hogy felvessük ezt a témát, akkor egy magazint nyissunk ki, vagy keressünk erről cikkeket az interneten, esetleg e-mailben kérdezzünk meg egy szakértőt.

Fájni fog nagyon? Fogok vérezni?

Amikor egy nő elveszti a szüzességét, nagy a valószínűsége, hogy fájdalmas lesz és kicsit vérezni fog, mikor a szűzhártya átszakad. Mindazonáltal ez nem tart túl hosszú ideig, és csak nagyon ritkán komoly ez a vérzés. Hogy könnyebbé tegyük a dolgot, győződjünk meg arról, hogy megfelelő ,,mennyiségű” az előjáték, mielőtt a párunk belénk hatol. Néha ajánlott valamilyen síkosító gélt használni, amely megkönnyíti a pénisz útját.

Ugye nem lesz gond a merevedéssel? Mi történik, ha nem megy?

A nászéjszaka miatt érzett nyomás sok embernek okozhat gondot. Ha a dolgok nem működnek, próbáljunk meg javítani a hangulaton. Töltsünk egy kis időt azzal, hogy megcsókoljuk és cirógatjuk egymást! Játékossá tehetjük a helyzetet például azzal, hogy hány különböző testrészt tudunk megcsókolni, vagy legyünk kicsit komolyabbak úgy, hogy a szerelmünkről és az érzéseinkről beszélünk.

wedding1

Elég jó vagyok? Fel tudom izgatni az újdonsült férjemet/feleségemet?

A szex, mint a legtöbb dolog, gyakorlást igényel. Valószínűleg kicsit ügyetlennek fogunk tűnni és nem keltjük egy gyakorlott szerető benyomását. Csináljunk mindent lassan, és próbáljunk meg hallgatni a partnerünkre. Ne féljünk kérdezni! Ne bonyolítsuk túl a dolgokat, helyette próbáljuk meg érzésből tenni azt, amit helyesnek vélünk. Gondoljunk arra, hogy milyen bámulatos, hogy azzal tehetjük meg először, akit szeretünk és aki már a házastársunk!

Forrás: https://napidoktor.hu/index