Szexrekordok!

A tudás hatalom, és ez a szexre is igaz! Eláruljuk, hogy mik is a témához kapcsolódó, legmeglepőbb tények.

Milyen gyakran és milyen gyorsan?

Senki sem játssza szívesen a kísérleti nyúl szerepét, de vajon így van ez akkor is, ha éppen az egy óra alatt elérhető orgazmusok számát mérik? 751 szerencsés állt rendelkezésre a kilencvenes években végzett kísérlethez.

Az eredmény a nőknél: 163 orgazmus/óra! Eredményükkel tízszer nagyobb gyakorisággal éltek át kielégülést, mint a férfiak, akik 16 alkalommal jutottak a csúcsra egy óra alatt.

Örök csúcspont?

Vizsgálták az orgazmus időtartamát is. A férfiak esetében ez átlagosan három-nyolc másodpercig tart, ami bizonyos légzéstechnikákkal és rendszeres gyakorlással tíz másodpercig elnyújtható. A nőknél – egy 1966-ban végzett amerikai tanulmány adatai alapján – bámulatba ejtő, 43 másodperces orgazmust mértek!

Türelem

Jó a csörgőkígyóknak, akik 22,75 órán át párosodnak, vagy az egyiptomi futóegérnek, aki hogy biztosítsa a folyamatos utódlást, egy óra leforgása alatt, százszor is egyesül párjával!

szex_katt23

Nem így a moszkítók: három másodperces aktus után a felek ismét külön utakra indulnak. A sertések orgazmusa ennél tízszer hosszabb ideig tart!

A méret partner kérdése

Úgy gondolja, hogy a méret a végső meghatározó tényező? Akkor keressen egy csábító kékbálnát! Vaginája 2-3 méter mély, ebben a feje búbjáig eltűnhet!

Vigaszként azoknak, akiknek nincs túl sok okuk a hencegésre: uraim, mindenkinek jobb a helyzete a Kelet-Ausztráliában élő egyik egérfajta hímjénél.

Minden évben elérkezik a rágcsálóknál a tömeges párosodás ideje. A hím egyedek ilyenkor, szinte megszállottként viselkednek, enni is elfelejtenek. Néhány nap után a teljes hímpopuláció éhen hal, vagy elpusztul a nőstényekért folytatott harcban szerzett sebek és fertőzések miatt.

Forrás: