Alvásbarát Hoteleket keresnek Magyarországon

A hazai alváskultúra legújabb kezdeményezéséhez, az Alvásbarát Hotel programhoz azok a szálláshelyek csatlakozhatnak, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak a megfelelő alváskörülmények kialakításának.

Az alvástudomány legjelentősebb nemzetközi szervezete, a  World Association of Sleep Medicine (New York) üdvözli és megkülönböztetett figyelemmel kíséri a magyarországi kezdeményezésű Sleepfriendy Hotel Program indulását, melynek eseményeiről folyamatosan tájékoztatást kapnak a világszervezet tagszervezetei.

A magyarországi Sleepfriendly Hotel Program orvosi/szakmai vonatkozásai, hírei folyamatosan több, mint száz országba jutnak el, erősítve a Program célját: a megfelelő alváskörülményeket kialakító intézmények ismertségének a növelését.

alvas50

A magyarországi program minősítési követelményeit rangos szakmai bizottság dolgozta ki és értékeli, melynek tagjai – többek között – Prof. Dr. Halmy László, az MTA doktora, Dr. Félegyházy Zsolt orvosigazgató (Budapesti Alvásközpont), Dr. Niklai Ákos közgazdász (Európai Szállodák, Éttermek Szövetsége vezetőségi tagja); Kiss Róbert Richard szállodai szakértő (Sleepworld Program), G. Németh György igazgató (Sleepfriendly Hotel nemzeti program).

A program szakmai koordinátora az európai orvosi szakmai minősítésű Benyovszky Orvosi Központ Alvásdiagnosztikai és Alvásterápiás Laboratóriuma.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.