5 + 1 tipp a reggeli zabkása készítséhez 2017-11-07 Blog, Diéta, Egészséges otthon Megosztás: Tweet A reggeli az egyik legfontosabb főétkezésünk, a napi energiaszükségletünk mintegy 20 százalékát biztosítja, azonban a nagy reggeli rohanásban erről sokan megfeledkezünk és éppen csak bekapunk egy-két falatot. A sietős reggeleken egy zabkása elkészítése lehet talán a legjobb és leggyorsabb megoldás, mert finom, egészséges és egész délelőttre való energiával is ellát. Íme pár szupergyors reggeli zabkása készítő tipp, hogy igazán finom legyen! 1. Mindig aprószemű zabpelyhet vegyél! Könnyebben megfő, így hamarabb elkészül. Amikor reggel rohansz, az a pár perc is számít! 2. Legyen valami kényeztető a kásádban! Szórj rá csokit, vagy tedd bele a kedvenc gyümölcsödet. Így biztos lesz kedved nekiállni megcsinálni, még a reggeli rohanásban is 3. Mindig tarts otthon aszalt gyümölcsöt! Egészséges nasinak magában is csodás, és ha nincs otthon semmi más, akkor is lesz mit tenned a zabkásádra. 4. Reggel legyenk elől a reggeli kásához szükséges eszközök! Ha munkába rohanás közben kell előbányásznod a fiók mélyéról a lábost, vagy a fakanalat, száz százalék, hogy neki se fogsz állni a főzőcskének. 5. Dobd fel a reggeledt vidám kiegészítőkkel! Egy színes müzlis tál, mintás szalvéta is elég lehet ahhoz, hogy nagyobb kedvvel, jobb hangulatban reggelizz otthon. +1 Ha pedig gondban vagy, hogy milyen zabkását is készítsél, akkor Neked Szabó Jucus “5 hozzávalós reggelik” könyvre lesz zsükéged, amiben isteni kása recepteket találsz a rohanós hétköznapokra. Forrás: https://napidoktor.hu/index