Táncoló Villa lakók!

A villalakók a Szombat esti láz című műsor mintájára mérhetik össze erejüket egymással, felkészítőik pedig a sikeres show egykori táncosai lesznek.

Keleti Andrea, Südi Iringó és Angyal András meghirdették a ValóVilág Szombat esti láz hetét. A játékosokat egy szakmai zsűri értékeli majd egészen a döntőig, ahol viszont már a nézők dönthetik el, hogy ki a legjobb villatáncos.

Attila félt a legjobban ettől a feladattól, az Összeférhetetlen fiú aggodalmát az első próba sem csillapította. Szerinte Kinga nagyon távolságtartó vele, ami egy ilyen műfajban, ahol érzelmeket kell kifelé mutatni nagy hátrányukra lehet.

Vera is úgy érzi, hogy Péter nem igazán szeretne vele táncolni, ezt szóvá is tette, amire a Valóságshow veterán nagyon erélyesen reagált. Péter igazából nemhogy táncolni, de már beszélni sem nagyon szeretne az Érzékeny lelkű nővel.

A táncverseny párosai véleményezhették ellenfeleiket, Kinga szerint Seherezádé és Gergő párosa érdekes lesz, mivel a Szenvedélyes nő jobban nyit az Alfahím felé, mint fordítva. Seherezádé pont fordítva látja a helyzetet, de nagyon élvezi, hogy a Villa Cselszövője ennyire féltékeny rá. Attila meg is próbálta meglovagolni ezt a hullámot és felajánlotta Seherezádénak, hogy tegyék egymással féltékennyé Gergőt és Kingát, de az ötletet végül elvetették.

Forrás: