Szujó Zoltán lisztérzékeny! 2013-03-01 Sztáregészség Megosztás: Tweet Szujó Zoltán – aki az RTL Klubnál szerzett országos ismertséget, 2002 óta a Forma-1-es futamok helyszíni riportere, műsorvezetője – lisztérzékeny. Rendszeresen tudósít a legjobb magyar és külföldi profi ökölvívók mérkőzéseiről. 2012-ben, miután az MTVA megszerezte a Forma-1 közvetítési jogait, a közszolgálati média munkatársa lett. Sportot csak közvetít, vagy Ön is műveli? Elég mozgékony izgága gyerek voltam, a mozgás öröme már gyerekkorban elkapott. A sport fontos része az életemnek. 14 évesen kosárlabdázni kezdtem, az volt az első olyan sport, amit rendszerességgel űztem. Ízig-vérig rajongok a csapatjátékokért, így aztán egészen az egyetemi bajnokságig vittem. Manapság rendszeresen kocogok, eljárok teniszezni. Az aktivitás fontos része az életemnek, mindegy, hogy kerékpározok, úszok, vagy autóval versenyezek. Ugyanez az aktivitás száll meg, ha bármi mást csinálok. Mos például teljes erőbedobással a Forma 1-re koncentrálok, melyet idén én fogok kommentálni is. Önnek biztosan nincs káros szenvedélye. Csak a munkaszenvedélyemet nevezhetjük annak. Bár mostanában már arra is odafigyelek, hogy a családommal töltsek el több időt! Próbálok odafigyelni arra, hogy az egészséges életmód híve lehessek. Visszatérve a mozgásra, azért is művelem, mert szeretek jókat enni és szeretném lelkiismeret furdalás nélkül élvezni a jó falatokat. Diéta szükséges? 3-4 éves koromban kiderült, hogy lisztérzékeny vagyok. Azaz: a búza, az árpa, a rozs, valamint a zab tiltólistán vannak! Be kell tartani a játékszabályokat! Az agyam annyira átállt, ha bemegyek vásárolni egy boltba, a kifliket meg sem látom! Ehhez a család, hogy tud alkalmazkodni? Mivel a kisebbik lányom is örökölte a lisztérzékenységet, és a feleségem nem akar kétféleképpen főzni, úgy-hogy otthon csak olyan étel készül, mely ezeket a szabályokat előtérbe helyezi. Lehet sütni kenyeret is otthon kukorica-lisztből, így aztán vasárnap a friss kenyér illatára ébred a család. Forrás: