Trunkó Barnabás kerékpárra pattan

A humorista, Trunkó Barnabás nemrégiben ajándékozta meg magát egy kerékpárral, bár még gyakorlatban nem próbálta ki, viszont minden precíz műveletet elvégzett rajta, hogy az „első út” tökéletes legyen.

A Magyar Rádió Márványterme kitűnő riportalany vadászásra adott lehetőséget. Itt van mindjárt Trunkó Barnabás humorista, akit azonnal szóra bírok.

Barnuska! Mesélj, mit teszel magadért?

Nagy elhatározásra jutottam. Egy hete vásároltam magamnak egy kerékpárt. Minden hétvégén kijárok a PECSA helyén működő akármibe és arra nagyon jó lesz. Még nem ültem rajta, egyelőre tisztítgatom, állítgatom, szóval mindenfajta intellektuális műveletet elvégeztem rajta. Várom a premiert.

A lelked könnyű és vidám?

Nincs vele semmi baj. Legalábbis az elmúlt hatvan évben nem voltak számottevő problémáim.

TrunkoBarnabas

A főhumorista státuszod mellett meg van a Biztosítói is?

Nyugdíjba mentem, de tanácsadóként továbbra is ott tevékenykedem, ahol 20 évig főtitkári teendőket láttam el.

Mivel telik a nyarad?

A legújabb unokámat szoktatom a nyaraláshoz. Nekem mindig az volt a nyári programom, hogy összeszedem a családot. Három fiam van, van és számos unokám. Most született meg a legújabb, aki lány, ami szenzáció számba megy! Ugyanis a családunkban 1920 óta nem született leány-gyermek. Január végén jött a világra, és fogalma sincs, miért örülünk annyira neki! Remélem, időben elárulhatom majd neki.

A Karinthy-gyűrű kiosztásán rendszerint megjelensz?

Igen. De legszívesebben 1990-ben jöttem, amikor én kaptam a gyűrűt.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: