Védekezz Valentin-nap vicces óvszerrel!

Vegyük, adjuk, használjuk! Mókás óvszer Valentin napra, mert az szerelem ünnepén sem árt az óvatosság.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az óvszer használata mennyire fontos. Számos nemi úton terjedő betegségtől óvhatjuk meg magunkat, ha biztonságosan védekezünk. Főként, ha olykor engedünk a csábításnak, és belemegyünk egyéjszakás kalandokba. Valentin nap alkalmával pedig erre igencsak megnő az esélyünk. Gondoljunk magunkra és tegyük felejthetetlenné az estét egy cseppnyi humorral és válasszunk egy különleges, esetleg kissé extrém óvszert. Vegyük sorra mi közül válogathatunk!

A védelem nem csak fontos, vicces is lehet

A mosolyt már a csomagolás előcsalogathatja belőlünk. Találhatunk mókás figurákat, finoman pajzán képet ábrázolókat, sőt egy egész kollekciót óvszerekből, melyek közismert külföldi márkák szlogenjeit felhasználva teszik humorossá a külső borítást.

craziestcondomsever3web_

Óv-szerelem

Valentin nap a szerelem ünnepe, és ha a közös hempergés minden apró részletére ügyelve szeretnénk romantikussá tenni az alkalmat, nem szabad megfeledkeznünk az óvszerről sem. Színes, illatos, érdes, zenélő, vagy akár mindezeket ötvöző kellékeket beszerezhetünk a szex-shopokba betérve.

Különlegességek

Ha az ünneplődet vennéd fel. Ezzel bármelyik pasi előrukkolhat, az ugyanis 100 %, hogy erre minden nő emlékezni fog. A kissé lezser stílust kedvelő, az inkább utcai viseletre szavazó srácoknak épp úgy passzol ez a viselet, mint az eleganciát preferáló férfiaknak, akik a romantikával és külsőségekkel szeretnék bebiztosítani a helyüket a hölgynél. Valentin napkor pedig illik csinosan megjelenni.

craziestcondomsever8web_

A kedves kedvence

Szívecske? Maci? Vagy egy pajzán bika? Nem csak a szavakkal és tettekkel, de az óvszerrel is kifejezheted az érzéseid. A figurák formáját felvevő kondom egyre szélesebb körben terjed és alaktól függően elképzelhető, hogy nem csak a mókás minta miatt lesz nagyobb az öröme szex közben.

Ízlés szerint

Azoknak, akiknek nem csak a forma, de az íz is domináns, érdemes az ízesített óvszerek között válogatni. Valentin napkor az édes élvezet nem maradhat el, de hogy milyen formában tálaljuk, az a mi kreativitásunktól függ.

craziestcondomsever48web_

Világítós viselet

Ha láthatóan vágysz rá, hát mutasd meg mennyire. Világítós viselet, hogy bármikor rátapinthassatok a lényegre. Neonfények, de nem egészen ott, ahol megszoktuk őket. Tulajdonképpen nincs is ennél megfelelőbb hangulatvilágítás az együttléthez.

A nőkről sokkal könnyebben csúszik le a bugyi, ha a humor fegyverét használják fel a pasik. Valentin napi randi, ami végül hálószobai akcióval végződik? A pont az i-re ezek közül szemezgetve bármelyikkel feltehető, és biztos, hogy a csúcsra értek.

Kellemes Valentin-napot mindenkinek!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.