Weisz Fanni: „Nem szégyellem a másságomat!”

A Hűvösvölgyi Gyermekotthonba látogatott Weisz Fanni, Bagi Iván és a Vígszínház művészei: Hegyi Barbara és Csőre Gábor.

Weisz Fanni sikerének titkát osztotta meg a gyerekekkel, Bagi Iván közkedvelt sztárokat idézett meg, Hegyi Barbara és Csőre Gábor pedig Ki mit tud? versennyel lepte meg a gyermekotthon lakóit.

Fanni_Vidra

A hírességeket Dr. Kovács Viktória fül-orr-gégész, audiológus főorvos is elkísérte, aki az előadások végén megvizsgálta a lurkókat, és néhány tanáccsal is ellátta őket. A színházjegyek, pólók, kitűzők és egyéb apró ajándékok mellett a sztárok a Wick Pharma GmbH-val karöltve igyekeztek egy kis segítséget nyújtani az otthon lakóinak a náthaszezon átvészeléséhez is.

Weisz Fanni a tőle megszokott bájjal köszöntötte a gyermekotthon lakóit. Siketsége miatt ő is sok nehézséget tapasztalt már meg. A szépségkirálynő édesanyja tolmácsolásában, jelnyelven osztotta meg a jelenlévőkkel sikerének titkát.

„Amikor kicsi voltam, sokszor furcsán néztek rám az emberek, de akkor édesanyám azt mondta, ne foglalkozzak velük, csak higgyem el: egy mosolyért ezret kapok cserébe! Képzeljétek el, igaza lett. Az emberek elkezdtek visszamosolyogni. Azóta nem szégyellem a másságom, hanem el akarom mondani mindenkinek, hogy ennek is vannak előnyei. Például velem nem lehet vitatkozni, mert egyszerűen lekapcsolom a villanyt. Illetve arra is rájöttem, hogy kellő kitartással és akarattal semmi sem lehetetlen” – tanácsolta Fanni mosolyogva.

Forrás: