Veszélyes tumort távolítottak el Kardashian arcáról

A tumort Khloé Kardashian arcáról távolították el, közel 20 évvel azután, hogy rákos anyajegyet találtak a hátán. 

Az utóbbi hetekben számos történet keringett arról, miért visel kötést az arcán a valóságshow-sztár. Ezért úgy érezte ideje helyre tennie a dolgokat és elárulta, hogy egy hónapokig nem múló, apró kinövést biopsziáztatott. A bőrszaporulatot két orvos is megvizsgálta, és mindketten azt tanácsolták, hogy azonnal távolíttassa el a daganatot.

„Hálás és boldog vagyok, hogy megoszthatom veletek, hogy az orvosom le tudta venni az arcomról a tumort. Most már a gyógyulás fázisában vagyok” – adta hírül Khloe Kardashian.

Kloe Kardashian

Khloe Kardashian – Fotó: 123rf.com

Filmekben, sorozatokban vagy a közösségi médiában nap mint nap látjuk őket, de soha nem gondoltuk volna róluk, hogy ők a matematikailag tökéletes arc megtestesítői.

A valóságshow-sztár hozzátette, hogy a kötés még egy darabig fent lesz az arcán és valószínűleg utána is nyoma marad az eltávolításnak egy kis bemélyedés formájában. Khloénak nem ez az első találkozása a betegséggel, 19 évesen egy rákos anyajegyet kellett leműteni a hátáról.

„Szerettem volna megosztani veletek a tapasztalataimat, hogy ha észrevesztek magatokon bármilyen elváltozást, ne féljetek felkeresni a megfelelő orvosokat. Cselekedjetek és vigyázzatok az egészségetekre” – tette hozzá Khloe.

Olvasd el ezt is!

COVID-os lett Kim Kardashian és a családja

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.