COVID-os lett Kim Kardashian és a családja

Kim Kardashian feje fölött összecsaptak a hullámok. Legidősebb fia Saint, elkapta a COVID-ot, majd a betegség miatt teljesen felborult az élete.

Hirtelen leállt a Kardashian-show forgatása is, legalább 2 hétre, valamint veszélybe került a záróvizsgája a jogi egyetemének első félévében. Azt, hogy Saint pozitív lett, már lehetett egy ideje tudni, ugyanakkor most az egész család elkapta a koronavírust és mindenki ágynak dőlt – számol be az iFaktor.hu.

 

Kim elmondta, hogy egy iskolai tömegfertőzést követően kapta el fia is a vírust és rendkívül megviselte őt is és gyermekét is. Saint nem volt túl jó állapotban, köhögött és sokat sírt, Kim pedig a házban lévő másik 3 gyereket is féltette, nehogy az történjen, ami megtörtént, hogy esetleg továbbadja fia a vírusfertőzést.

Fotó: 123rf.com

North is elkezdett betegeskedni, aztán ő is és Kim és pozitívra lettek tesztelve, szóval a vezető producer úgy döntött, 14 napra leállítja a forgatást, ameddig a család karanténban van. Kim számos tünetét produkálta a vírusnak és magas láza is volt, amivel veszélybe került a második vizsgalehetősége az első féléves záróvizsgájára.

Mára úgy néz ki a családban, mindenki egészséges és kigyógyultak a betegségből, ugyanakkor Kimnek nem sikerült a második vizsgája se, tehát neki kell mennie harmadjára is.

Kim elmondta ugyanakkor, hogy Kanye is elkapta a COVID-ot még az egész pandémia elején. Számára azonban ez már nem releváns, hiszen 2021 februárjában végleg elváltak útjaik.

Liptai Claudia: „Máig kísér a COVID fertőzés”

 

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.