Marenec Fruzsit a szemüveg öltözteti

Egy szép és ízléses szemüveg öltöztet. Ezt tudja jól Marenec Fruzsi is, aki hároméves kora óta hord szemüveget.

A műsorvezetőre kiskorában ráerőltették az aranyosnak vélt cica-formájú kereteket, ma már azonban nívós szakemberek segítségével megtalálta a vagány és nőies stílusához leginkább passzoló formát, ami ráadásul megfelelő látásélményt is biztosít.

Minden ember szeret kitűnni a tömegből. Ám néha nagyon nehéz fellelni azt a kiegészítőt, amely leginkább illik egyéniségünkhöz, s amellyel még jobban kiemelhetjük egyediségünket. Az egyik legkényesebb pont a szemüvegkeret kiválasztása.

Marenec Fruzsi is sokáig kísérletezett, míg részt nem vett egy professzionális tanácsadáson, ahol megtanulta, mi áll jól haj- és bőrszínéhez, mi passzol arcformájához, illetve mi harmonizál nőies ruháival.

„Hároméves korom óta szemüveges vagyok. Szemtengelyferdülésem volt, amit ugyan megműtöttek, de most is szükségem van korrekcióra, az egyik szemem ugyanis feles, a másik pedig 0,75-ös. Nem kell állandóan viselnem a szemüveget, de gyakran érzem, hogy elfárad a szemem, és akkor bizony azonnal fel kell tennem" – mesélte a csinos műsorvezető.

Fruzsinak már egészen kislány korában meggyűlt a baja a szemüvegekkel, volt, hogy olyat erőltettek rá, ami egyáltalán nem tetszett neki.

„Amikor pici voltam, mindig színes cica-kereteket adtak rám, amin utólag csak nevetni tudok. Ma már szerencsésebb helyzetben vagyok, hiszen rátaláltam egy olyan helyre, ahol profi szakemberek segítségével nagyon komoly stílustanácsadásban részesültem. Végig azt éreztem, hogy végre most figyelembe veszik az egyéniségemet, figyelnek rám. A céljuk az volt, hogy harmonikusabbá váljon megjelenésem.– tette hozzá a fiatal műsorvezető, aki a nagyobb keretekre esküszik, hiszen azok nagyszerűen kiemelik extravagáns öltözködési stílusát.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.