Kökény Attila: “Hétvégenként bergútam”

Kökény Attila nem csinál titkot abból, hogy voltak olyan időszakok, amikor olykor felöntött a garatra. De nemrégiben minden megváltozott.

„Nekem már két éve száraz november van. Akkor tettem le az italt, és azóta sokkal jobban érzem magam. Korábban nem tartottam, és az ismerőseim is legfeljebb viccelődni szoktak vele. Szerintem minden függőség felszámolása fejben dől el. Az elhatározás megszülethet egy elrettentő orvosi diagnózis vagy akár családi nyomás miatt is. A legfontosabb az akaraterő. Bármi, amit túlzásba viszünk, az károkat okozhat. A mértékletesség nagyon fontos” – mondta a Blikknek Kökény Attila.

Az idén novemberben is elindult “Száraz november” kihívásról nem gondolja, hogy nagy változást hozhat annak az éleébe, aki alkoholproblémákkal küzd. Az énekes szerint akkor tud valaki leszokni, ha önszántából, saját elhatározásából teszi. Ahogy ő is tette.

“Kaptam ugyan negatív visszajelzéseket, de végső soron a döntés bennem született meg. Én nagyivó voltam, minden hétvégén berúgtam, és hiszem, hogy rajtam az segített, hogy egyedül határoztam el a dolgot, nem pedig külső nyomásra” – hangsúlyozta a népszerű énekes, aki most a TV2-n tánctudását csillogtatja meg.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Videó – Kökény Attila felhagyott káros szenvedélyeivel

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.