Süssünk graham kenyeret!

Ennél a finom graham kenyérnél az elkészítés egyik titka, hogy porélesztő helyett friss élesztőt használjunk. Azért jobb friss élesztővel dolgozni, mert gyorsabban megkel a kenyér, és kelés...

Kirándulás tipp: Ismerjük meg a lebegő falut!

Bokod óriási hírnévre tett szert, ugyanis fotók ezrei örökítik meg az itteni tóra épült, cölöpön álló házakat. A Komárom-Esztergom megyében található község igazi ékszerdoboza...

Parkettázási útmutató 6 lépésben

A korszerű padlóburkoló elemek lerakásához egyre egyszerűbb módszereket dolgoznak ki. Ezek lehetővé teszik, hogy akár a teljesen kezdők is nekiláthatnak a munkának – most az elszántaknak...

Készítsünk egyedi porcelán bögréket!

A kézzel készített ajándékok igazán különlegesek, ám nem mindenkinek van bátorsága megvalósítani őket. Most egy olyan ötletet mutatunk, amit igazán könnyű elkészíteni, csak egy kis...

Szivárványszínű párnát a szobába!

Ha egy kis újításra vágyunk a szobánkban, nem feltétlenül a bútorok lecserélésével, vagy a fal átfestésével kell kezdeni - varázsoljunk új ruhát a párnáknak, takaróknak! A színek...

Három fantasztikus túraajánlat a hétvégére!

Vannak helyek, amiket akkor is szeretünk, ha negyven fok van, de akkor is, ha lóg az eső lába. Főleg akkor, ha a népszerű kirándulócélpontokkal ellentétben viszonylagos nyugalomban...

Sült gyümölcstál – édesség a forró napokon

Gombóc Artúr szavai illenek ide, hisz "mesés" a gyümölcskínálat ebben az évszakban. A meggyet, málnát, barackot, almát, körtét, sárgadinnyét s mi szem-szájnak ingere, ehetjük nyersen, hidegen,...