Uborkás szendvicstől nem lesz meleged

Az Amerikai Kémiai Társaság szakértői szerint az uborkás szendvics lehet a legjobb étel hőségben, mert hatékonyan szabályozza a test hőmérsékletét.

Készítsünk tengeri szivacslámpát!

Íme egy újabb bizonyíték, a kreativitás határtalan lehetőségeire. Szinte hihetetlen, hogy miből készült ez a kis tengeri szivacsra emlékeztető asztali lámpa! Ragasztószalagból! Igen, abból...

Süssünk szedres pitét!

A szeder felhasználása igen változatos, egészséges hatásait leginkább nyersen élvezhetjük. Készíthetünk belőle szederlevet, pikáns mártásokat húsokhoz, főzhetünk belőle lekvárt...
tetoter

Tippek és tanácsok lakótér bővítéshez

Egy felmérés szerint a magyar otthonok többségében a tetőteret szinte csak tárolásra használják annak ellenére, hogy egy nagyobb otthon vásárlásához szükséges összeg töredékéből...

Bor, mámor, Badacsony – és egy kis borteszt

Újabb kuriózum hellyel bővült a kiváló boráról híres badacsonyi régió: ezúttal ugyanis Badacsony legmagasabb pontján fekvő Kisfaludy-Ház Étterem büszkélkedhet nemrég megnyílt...

Készítsünk vagány edénykertet a teraszra!

Egyre többen vállalkoznak arra, hogy ne csak a lakáson belül, hanem azon kívül is minél több zölddel vegyék körbe magukat. Szerencsére az egynyári és évelő virágok választéka...

Hogyan lehet a cukkinit befőzni?

A cukkini egyre több család asztalán megjelenik, mint ízletes vitamindús zöldség. De hogyan tudjuk elrakni télire a cukkinit? Mi most megmutatjuk!