Tücskökből készült fehérjepor került a piacra

Az Entis nevű finn start-up cég új, zúzott tücskökből és borsófehérjéből készített fehérjeport hozott forgalomba. Nőtt a választék azok számára, akiknek a fehérjepor az első számú...

A borsmenta ereje

A borsmenta említésére a cukorka és a fogkrém jut mindenki eszébe. De azt tudta, hogy a borsmenta egy ősi gyógyszer, amelyet nagyon régen akkor szélesen alkalmaznak hasi bántalmak, hányinger...

Új lencsék az Újévre

A babona szerint szilveszterkor és újévkor érdemes lencsét enni, ugyanis ha így teszünk, az eljövendő év során mindig tele lesz a pénztárcánk.

Fogyókúrához előbb a májat tisztítsuk meg!

Mottó: ha nem vagyunk éhesek, ne együnk! Ne a „szemünkkel” együnk! Ahhoz, hogy egy fogyókúrát elkezdjünk, meg kell tisztítani a májat, a máj enzimeket aktivizálni kell! Ezt nem dietetikus, nem...

Ünnepek után már csak sósat kívánunk

Harmadával több snacket fogyasztunk decemberben, mint az év többi hónapjában, a karácsonynak és az év végi ünneplésnek is külön kedvencei vannak. Míg a szilveszteri bulik sztárjai a...

10 dolog, amit érdemes tudni a pezsgőkről

Hogyan beszélhetjük rá barátainkat egy pohár finom pezsgőre? Ha a borkultúrában jártasak, mégis fanyalognak a pezsgő szó hallatán, vagy épp arról panaszkodnak, hogy megfájdul tőle a fejük,...