Fúj! Ez keserű!

Ismert, hogy egyesek képesek felismerni a brokkoli keserű ízét, míg másoknak ez nehézséget okoz. A Penn Egyetem munkatársai megállapították, hogy a különbség nyitját egy gén rejti, mely az evolúció eredményeként alakult ki.

Gluténmentes diétában is fontos a rostpótlás

A gluténmentes étkezés velejárója, hogy az olyan értékes összetevők, mint a teljes kiőrlésű gabonák sajnos lekerülnek az étlapról. A köretként fogyasztott alacsony rosttartalmú rizs és...

Együnk halolajat mozgás helyett?

Ha idősebb korában hetente három alkalommal omega-3 zsírsavban gazdag halolajat fogyaszt valaki, az segíthet megőrizni izomzatát azáltal, hogy megduplázza a testmozgás előnyös hatását.
víz, folyadék

Mi iszunk eleget? – A víz 7 csodálatos előnye

Fogyást segít és stresszt csökkent Nemcsak abban segít, hogy karcsúbbak maradjunk: oldja a stresszt, energiát növel és a bőrnek is jót tesz. Mi mindennel járul hozzá egészségünkhöz? Íme a...