Illatos sárgarépasaláta

Ha szeretjük a hagymát és a sárgarépát, az illatos sárgarépasalátát nekünk találták ki - egyszerű az elkészítése, citromlével és vágott füvekkel...

Karamellás jegeskávé recept

Egy hűsítő jegeskávé még a legnagyobb melegben is remek választás lehet. Felpörget, energiát ad és még az íze is fantasztikus!

Túrós citromfagyi recept

A túrós citromfagylalt kiváló nyári hűsítő desszert nagy forróságban. A túrós, joghurtos alaphoz jó sok citrom kell és egy kis méz. Próbáld ki a túrós citromfagyi receptet!

A nagy meleg árt gyümölcstermésnek

Súlyos kockázat a nagy meleg a zöldség- és gyümölcstermesztésben, mivel az ágazat területének csak a 20 százalékát öntözik - mondta Mártonffy Béla, a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) elnöke hétfőn az MTI érdeklődésére.

Tejfölös, gombás ponty recept

Bár a ponty őshazája Ázsia, manapság szinte minden mérsékelt égövi vízben megtalálható. Hazánkban is kedvelt alapanyaga a különböző halas fogásoknak. Kóstoltátok már a tejfölös, gombás pontyot?

Cukormentes sárgabaracklekvár recept

A sárgabarack lekvárt mindenki szereti. Elképzelhetetlen a fánk, a palacsinta, de a legtöbb pite is nélküle. Tudjuk meg, hogyan kell cukor nélkül...

Pálinkamúzeum nyílt Visegrádon

A pálinkafőzés, illetve a pálinka történetével ismerkedhetnek meg a látogatók a visegrádi Rév utcában megnyílt pálinkamúzeumban, ahol akár a "zugfőzés" is kipróbálható, sőt, egyedi címke sajátkezű gyártására is van mód.

Lombikhús – Őssejt húsos hamburger rendel!

Az első, laboratóriumban, őssejtből tenyésztett hússal töltött zsemlét a héten szolgálják fel Londonban. Előállítása mintegy 250 ezer font, azaz több mint 86 millió forint lesz.