Nyerj Nature’s és Vitanorma termékeket – lejárt játék

Töltsd ki nyereményjátékunk kérdéssorát és nyerj hetente Nature’s és Vitanorma termékeket! 

Első heti nyereményjátékunk nyertese: Kubik Gábor Budapestről!  A nyertest e-mailben értesítettük!

Második heti nyereményjátékunk nyertese: Szabó Anita Tátról!  A nyertest e-mailben értesítettük!

Harmadik heti nyereményjátékunk nyertese: Serfőző Zita Budapestről!  A nyertest e-mailben értesítettük!

Decemberi nyereményjátékunk közös nevezője: a MINŐSÉG. Vitaminok és kiegészítők az étrendben, ápoló kozmetikumok a testnek. A minőségi márkák: Nature’s és VitaNorma.

Nature’s újdonság  a magyar piacon!  Termékeik között megtalálhatóak: arcápoló-, hajápoló-, testápoló-, nőknek, férfiaknak, babáknak ajánlható, és öregedés-elleni kozmetikumok. Minden termék natúr és bio. Klinikailag tesztelt,  úgynevezett hétgaranciás termékek, a minőség koronái. Minden egyes termék a legtisztább növényi kivonattal rendelkezik, a legszigorúbb szabályok szerint, maximális  hatékonyság elérésének a szándékával készült.

vitanorma2

VitaNorma – Nagy Tímea világ- és olimpiai bajnok, sportoló ajánlásával minőségi vitaminok és egyéb étrend-kiegészítők: A-Vitamin, B-Vitamin komplex, C-Vitamin, D-Vitamin, E-Vitamin, K-Vitamin és multivitaminok.

Az egészség megőrzéséhez fogyaszthatják nők és férfiak, gyerekek, fiatalok és idősek egyaránt.A fogyókúrázók számára ajánlható sikertermékük  a   Káposztaleves és Zöldkávé kapszula, amelyek a bevezetése óta nagy népszerűségnek örvendenek.

Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre és nyerj Nature’s és Vitanorm termékeket!

Harmadik hét nyereményei:
LEGNI Bőrnyugtató és védő hatású borotválkozás utáni balzsam

borotvalkozas_utani
Egy
doboz Spirulina tabletta 300 mg

 

spirulina

Játék  időtartama: 2013. december 4 – 2013. december 23

Sorsolási időpontok:

  • Első játékhetünk lezárult. Sorsolás 2013. december 10.-én, nyertes: Kubik Gábor Budapestről!  A nyertest e-mailben értesítettük!
  • Második játékhetünk lezárult: Sorsolás 2013. december 17.-én, nyertes Szabó Anita Tátról. A nyertest e-mailben értesítettük!
  • Harmadik játékhetünk lezárult: Sorsolás 2013. december 24.-én, nyertes Serfőző Zita Budapestről. A nyertest e-mailben értesítettük!

További részletek: www.natures.hu és www.vitanorma.hu oldalakon.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.