Segíts egy tea vagy forralt bor árával

November 30-tól december 23-ig tart a Magyar Állami Operaház Diótörő Fesztiválja, amely egybefonódik az Ökumenikus Segélyszervezet „szeretet.éhség”’ Országos Adventi Adománygyűjtésével.

Az Operaház karácsonyfája mellett kihelyezett házikók egyikében az előadások előtti órában ismert személyiségek, a dalszínház vezetői, operaénekesek és balett művészek segédkeznek a forró italok árusításában, jelenlétükkel ösztökélve a klasszikus műfaj iránt érdeklődők és az Operaház vendégeinek adakozó kedvét. A bevételt az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyermekek és családok támogatására fordítja.

December 12-én, szerdán Kovács Koko István, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete,  Miklósa Erika operaénekes, Héja Domonkos mb. főzeneigazgató és Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója segédkeztek a forralt bor kimérésben és az adománygyűjtésben.

Koko elmondta, hogy idén is nagy örömmel vett részt ebben az akcióban, ahol az Operaház művészei és a vásárlók is csatlakoznak az ünnepi összefogáshoz. Azok, akik itt vásárolnak nem csak a forró itallal melegedhetnek, de egyúttal a Segélyszervezet munkáját is támogathatják.

A forralt bor- és teakimérésben a Fesztivál többi napján a következő művészek várják az adományozókat, többek között: Medveczky Ádám, Kolonits Klára, Felméry Lili, Sümegi Eszter, Leblanc Gergely és Aliya Tanykpayeva. A művész-résztvevők teljes névsora itt olvasható.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.