Támogasd a Téli Nanga Parbat Expedíciót!

Egy hegymászó expedíció bizony nem kis összegeket emészt fel. De te magad is segíthetsz a megfelelő pénzösszeg összeszedésébe, ha meglátogatod az indiegogo.com honlapot, ahol apróbb ajándékok fejében kisebb pénzösszegekkel támogathatod az expedíciót!

Klein Dávid, Ian Overton és Ács Zoltán 2012-2013 telén arra készülnek, hogy a Magyar-Amerikai Téli Nanga Parbat Expedíció keretében, oxigénpalack használata nélkül érjék el Földünk kilencedik legmagasabb pontját, a Nanga Parbat csúcsát, a hegymászás történetében először, télen.

A világon összesen 14 hegycsúcs magassága haladja meg a 8000 métert. Ezek mindegyike egy gigászi gyűrődés-lánc mentén – a Hindukus, Karakorom és Himalája hegységek vonulatában – található, Közép-Ázsiában. A Nanga Parbat szó jelentése: „meztelen hegy”.

Egy ilyen nagyszabású expedíciókhoz nem kis anyagi ráfordításra van szükség. Sajnos a Magyar-Amerikai Téli Nanga Parbat Expedíció teljes összeget még nem sikerült előteremteniük Dávidéknak.

Ezért a hagyományos szponzori és támogatói rendszer mellett szeretnék megszólítani az egyéni támogatókat is, akik kisebb mértékű pénzösszegekkel is hozzá tudnak járulni a sikerhez.

hegy_681

 

A támogatás menete

A http://www.indiegogo.com/nangaparbat2013 honlapon kisebb vagy nagyobb összeggel lehet támogatni az expedíciót.

 

1. Menj fel a http://www.indiegogo.com/nangaparbat2013 oldalra.

2. Kattints a jobb oldalon található rózsaszín „CONTRIBUTE NOW” gombra.

3. Pipáld ki a számodra megfelelő összeghez tartozó részt. (Step1.)

4. Add meg az email címed (Step2.)

5. Add meg a postai címed (Step3.)

6. Adj meg egy nevet (Step4.)

7. Ha szeretnél kommentáld a felajánlásodat (Stept5.)

8. Add meg a befizetésed módját (Step6.)

9. Kattints a „Contribute” gombra.

 

Valamit valamiért

A támogatását Dávidék nem csak egy köszönettel, hanem apróbb, de annál egyedibb ajándékokkal – dedikált fényképekkel, képeslapokkal, kavicsokkal a hegyről, kézzel készült nemezelt jak dekorációkkal – köszönik meg.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.