Sokat ül számítógép előtt? Akkor ezt a szemüveget Önnek találták ki!

Gyakran fáj a nyaka? Egy felmérés szerint az irodai dolgozók 70%-a él együtt hasonló, kellemetlen tünetekkel. Ennek egyik oka a számítógép előtt felvett helytelen testtartás, amit az is előidézhet, ha nem látjuk elég élesen a képernyőt, és túl közel kell hajolnunk hozzá. A Hoyalux iD WorkStyle V+ személyre szabott beltéri szemüveglencse a legjobb megoldás, ha naphosszat a számítógép előtt ül: éles látást és tökéletes kényelmet biztosít mind közelre, mind középtávolságra.

Prémium kategóriás Hoya szemüveglencsék jellemző tulajdonságai:

A prémium multifokális lencsék annyira kényelmes viseletet jelentenek a mindennapokban, hogy idővel szinte észre sem vesszük, hogy szemüveget viselünk

A Hoyalux iD MyStyle V+ progresszív lencsék egészen egyedi gyártástechnológiával készülnek a tökéletesen éles és személyre szabott látásélmény érdekében! E lencsék a stabilitás mellett kivételes mélységészlelést és megerőltetés nélküli fókuszálást is biztosítanak, bármilyen távolságra, így olvasáshoz is!

A Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act lencsék kialakítása során figyelembe vesszük a szemüveg viselési szokásokat és életstílust is, így ezek a lencsék minden helyzetben éles és torzításmentes látást biztosítanak majd az Ön számára – akkor is, ha a legtöbb időt például mozgással, a szabadban tölti!

hoya_optika

SZEMÉLYRE SZABOTT MULTIFOKÁLIS LENCSÉK 30% KEDVEZMÉNNYEL!

Az iD lencsék a multifokális lencsék legújabb generációja, melyek tökéletes mélységészlelést, páratlan stabilitást és egyedülállóan tiszta látásélményt biztosítanak viselőjüknek.

Az akcióban résztvevő termékek:

  • Hoyalux iD MyStyle V+
  • Hoyalux iD LifeStyle V+
  • Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act
  • Hoyalux iD WorkStyle V+

Az akció feltételei:

  • A kedvezmény csak a leírásban szereplő lencsékre vonatkozik, a gyártó katalógusában szereplő gyártási tartományban.
  • Az ajánlat komplett szemüvegvásárlás esetén (keret+lencse) vehető igénybe. A kedvezmény nem vonatkozik az esetlegesen szükséges szemvizsgálatra és szemüvegkészítés díjára illetve a szemüvegkeretre.
  • Más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze.

Részletekről tájékozódjon üzletünkben! 

Az akció ideje: 2016. november 02-január 31. között érvényes
Optolens Kft
Cím: 1022 Budapest, Lövőház u. 2.
Tel: +36 1 345 8179
Mobil: +36 30 388 0365

Cím: 1082. Budapest Corvin sétány 2.
Mobil: +36 30 797 1008
Web: http://optiris.eu/

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.