A cyber szex kockázatai

Az internet-alapú szex sem minden esetben kockázatmentes! Mire kell vigyázni?

A névtelen felhasználók biztonságban érzik magukat az internet nyújtotta, számtalan szexuális vágyat beteljesítő lehetőség között, ez azonban nem ilyen egyszerű. A cyber szex szintén hordoz veszélyeket, aminek a függőségben szenvedők még inkább ki vannak téve!

Bűncselekmény elkövetése

Kiskorúval folytatott szexuális viszony, vagy molesztálás miatt könnyen megüthetik az interneten ismerkedő szexőrültek a bokájukat. A kiéhezett, függő férfiak, akár a rendőrség által állított csapdába is besétálhatnak egy-egy álfelhívás, vagy ajánlat elfogadásával. Az ártatlannak tűnő szórakozás, tehát rövid idő alatt rémálommá válhat!

Támadás és bosszú

Az előéletét könnyen elrejtheti minden online módon ismerkedő személy, ez azonban nem csak a kiszemelt partnerre nézve lehet veszélyes! Ha a gyanútlan ismerkedő egy féltékeny házastárssal, vagy ex-szel találja szembe magát, komoly sérüléseket, fenyegetéseket szerezhet magának a románc mellékhatásaként!

munka41

Online támadások

A cyber szexhez kötődő felületek letölthető tartalmai gyakran hordoznak a számítógépre veszélyes vírusokat. A kíváncsiságtól fűtött óvatlan klikkelésekkel olyan kártevők ehetik be magukat a gép programjai közé, amik villámgyorsan semmisítik meg akár az összes mentett információnkat is!

Egészségre ártalmas

Egy életet tehet tönkre a cyber szex! Azok, akik a megfáradt kapcsolatukból kilépni nem tudnak, sok esetben az internetes ismertség világába menekülnek. A szexpartnerek megfeledkezve valódi életükről, pillanatok alatt zúzhatnak szét házasságokat, tönkre téve szellemileg, lelkileg és hosszú távon akár fizikailag is a másik feleket!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.