Molett divat – Rajtad áll

A telt idomok nem zárják ki, hogy divatosan öltözködjünk! Viszont nem a divat diktál, hanem a testalkatunk!

A csont és bőr, XS-es méretben tündöklő hölgyeknek kevésbé kell azon rágódniuk, milyen ruhadarabok állnak nekik jól. A molettebb alkatú nőknek sokkal inkább meg kell válogatniuk, mik kerülnek a ruhatárukba. A legfontosabb szabály, hogy nem a divat diktál, hanem a testalkatunk!

Természetesen a divat szabályai némileg módosulnak a méretek növekedésével. Éppen ezért nem követheti senki sem vakon a butikok által diktál trendeket. Szerencsére olyan széles választék áll a rendelkezésünkre, hogy alkattól függetlenül, mindenki megtalálja a számára legideálisabb göncöket.

Alma alkat

A molett nők sem egyformák. Attól függően, hogy hol rakódott le némi felesleg, más fazonú és stílusú ruhákat érdemes keresni. A testhez simuló ruhák, illetve a szűk szárú nadrágok semmiképpen nem jöhetnek szóba.

molett

A kerek pocakot viszont egy lezser felsővel könnyedén ellensúlyozhatjuk. Válasszunk olyat, aminek a dekoltázsa kissé egyedi, vagy viseljünk medált mellé. A kiskabát vagy mellény szintén növeli az önbizalmat, ha szeretnénk elterelni a figyelmet az úszógumiról.

Körte

Az erős combot és feneket az A vonalú szoknyákkal takarhatjuk el a legkönnyebben. Ha pedig nadrágot viselünk, semmiképpen ne válasszunk olyat, ami térdtől lefele túlzottan összeszűkül. A felsőrész tekintetében lehetünk bátrabbak. A tarka minta, vagy élén szín nem jelenthet akadályt. Alul viszont egyszínű és egyszerű darabokat hordjunk.

A tökéletes viselet

A magas sarkú cipő minden alkalomra remek választás és soha nem megy ki a divatból. Megemeli a feneket és hosszítja a lábakat. Ez az esztétikai tuning pedig alkattól függetlenül, minden nőnek fokozza az önbizalmát.

cipo6

Minták

A kevesebb, több szabályát ebben az esetben érdemes követni. Attól függően, hogy hol helyezkednek el a plusz kilók, meg kell válogatnunk a ruha mintáját. Divat vagy sem, kerüljük a keresztbe csíkos öltözéket, épp úgy a hatalmas virágok, vagy tarka foltokban pompázó ruhák viselését. Közben pedig ne feledjük, hogy az egyszínű, szolid ruha nem unalmas, inkább ízléses.  Ráadásul a megfelelő kiegészítővel a legegyszerűbb öltözék is feldobható.

Nem alkatfüggő, de hasznos

Önbizalom növelő alapszabály.  Válassz olyan árnyalatot, ami megy a szemed és a hajad színéhez, illetve a bőröd tónusához. Egy csinos cipő a hozzáillő táskával, minden öltözetet megkoronáz és összhangba hoz.

taska3

Irányítsd a tekintetet a megfelelő helyekre

Ebben nagy segítséget jelentenek a kiegészítők, mivel könnyen elterelik a figyelmet. Ne essünk túlzásokba. Válasszunk ízléses darabokat, különben hamar úgy fogunk kinézni, mint egy karácsonyfa. Az ékszer mellett egy divatos sál, vagy kendő is remek választás.

Rajtad áll

Mivel te viseled, két dolgot kell szem előtt tartanod. Egyrészt hiába néz ki dögösen egy ruha, ha nem érzed benne jól magad. Másrészt minden alkalommal, amikor kilépsz otthonról, olyan öltözékben tedd, amiben magabiztosnak érzed magad, így sugározni fog rólad az önbizalom.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.