Mell – tényleg a méret a lényeg?

A női mell méretének növeléséhez praktikák és orvosi eljárások is hozzájárulhatnak. De tényleg keblek “nagysága” valóban a méretükben lakozik?

Először is nézzük meg egy kicsit a mell anatómiáját. A mell mérete sokkal inkább a zsírszövet és a rostos kötőszövet mennyiségétől függ, mint a tejmirigyekétől. Sok nő kérdezi naponta magától: "megcsináltassam a melleimet"?

Kinek számít az a méret?

Egy heteroszexuális férfinek a női mellre irányuló figyelme az élet egyik valóban különös jelensége. Ha jobban belegondolunk, nem igazán logikus. A férfiak a női testből kiemelkedő, kerek, tejtermelő dudorokkal foglalkoznak.

mell29

Nos, ha a párunk kedvében szeretnénk járni, vagy kifejezetten az ő kérésére feküdnénk szike alá, akkor azért fontoljuk meg még egyszer ezt a szilikon dolgot. Ha egy férfit ugyanis nem bűvöl el valamely más testrészünk annyira, hogy az elég gyönyörködtető legyen számára, akkor egy nagyobb mell, nem biztos, hogy ki fogja elégíteni. És egyébként is? A testiség nem minden, még akkor sem, ha sajnálatos/szerencsés mód egy nagymellű nő jobban felkelti a hímneműek figyelmét.

Előny a kicsiknél..

A kis mellek mindig szexin meredeznek. Valójában a legtöbb férfi véleménye szerint, hiába szemet gyönyörködtetőek a nagy mellek, de a férfi tekintetnek mégis legkedvesebb a formás mell – mérettől függetlenül.

A nagy mellek az évek során egyre kevésbé vonzóak, amint egyre lejjebb ereszkednek. A sport és alakformálás közben kifejezetten zavaró a nagy mell, így egy kismellű lánynak jóval egyszerűbb bármilyen mozgást véghezvinniük.

olajat_a_mellre2 Tudj meg mindent a női mellről!

Hogyan legyek csinos kis mellekkel?

A fizikai megjelenés a mai életben valóban nagyon fontos. Sok kismellű nő sikeres a kifutón vagy a szórakoztatóiparban. Például Kate Moss. Kate Moss a bizonyíték arra, hogy kiválóan nézhetsz ki kis mellekkel is. Bár ő mára felszedett némi plusz zsírt, mely szerencsés genetikájának köszönhetően, pont jó helyre csúszott. Így a híres modell mondhatni átnyergelt a nagymellűek közé.

Ha mégis zavar minket a méret, akkor egy hetyke melltartóval könnyen javíthatunk a megítélésen. Nem feltétlenül kell extra szivacsrétegre gondolnunk szexi melltartó tekintetében. Tekintetvonzó lehet egy jó minőségű anyaggal párosított pajkos, vagy éppen aranyos minta is.

mell29

Hogyan látsszanak nagyobbnak a kis mellek? Tippek..

– Figyelj az önbizalmadra. Az légy, aki vagy és fogadd el magad. Próbáld hangsúlyozni a kis mell előnyeit.

– A test zsiradék fontos szerepet játszik a mell méretében. Szóval szedj fel egy picit és megy az mindenhova, meglásd!

A mell körüli masszázs javítja a keringést és a mell keménységét. Valóban létezik mellnagyobbító masszázsfortély. Érdemes utána nézni és akár alkalmazni.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.