Méhlepényes arckezelés a szépség jegyében

A dubaji kozmetikusok egy ellentmondásos termékkel csábítják a hölgyeket, hogy fiatalabbnak nézzenek ki: a szert újszülöttek méhlepényéből állítják elő.

A különleges kezelést Mona Mirza kínálja dubaji szalonjában, és elmondása szerint egyre többen keresik fel őt, mivel az új szolgáltatásnak hamar híre ment. ?Az emberi méhlepény azért hatékony, mert bioazonos a testünkkel.? ? idézte a brit terapeutát a Sky News.

?A felhelyezést követően a szer azonnal és közvetlenül beszívódik a bőrbe. A saját kollagénünk elkezdi utánozni a baba kollagénjét és a bekerülő sejteket. Ez nem idegen test. Az utánzási folyamat az első kezelést követő három hónapon át tart, így teljes mértékben ideális.? ? tette hozzá.3240
A szépségkezelés azonban nem olcsó. A 60 perces beavatkozás ára kb. 170 font (kb. 50 000 Ft). Mirza azt javasolja, hogy a 35 év feletti nők az első három kezelést egy héten belül ejtsék meg, majd ezt havonta egy kezelés kövesse.

A Mirza által használt méhlepény-szérumot amerikai cég gyártja és állításuk szerint Oroszországból szerzik be az alapanyagot, melyet a szülők önkéntes alapon ajánlanak fel.

Forrás: