Ez az étrend 500%-kal erősebb és jobb erekciót eredményez!

Ha eddig azt hitted, hogy egy jó steak az, amitől erőre kap egy átlagos férfi, akkor kapaszkodj meg: a vegán étrend a tudomány mai állása szerint 500%-kal jobb és tartósabb erekciót eredményez – állítja a tanulmány, amely többek között a netflixes a The Game Changers című filmben is tárgyalásra kerül.

A film azt a mítoszt hivatott leleplezni, miszerint kizárólag az állati eredetű ételektől lesz férfi a férfi, attól nő igazán az izom, és hogy a sportolók esetében is az állati eredetű fehérje az alapja az erőnek és a fittségnek. A Game Changers-t az Oscar-díjas James Cameron rendezte, olyan kiváló elit vegán sportolók közreműködésével, mint Lewis Hamilton, Jackie Chan, Novak Djokovic, Chris Paul és Arnold Schwarzenegger. A mítosz így nem csak teljes egészében összeomlik, de kiderül az is, hogy egy sportsérülés utáni regenerációban is jobban segíti az atlétát a növényi alapú étrend, illetve, hogy a római gladiátoroktól sem állt távol ez a fajta étkezés.

pénisz, erekció

Fotó: 123rf.com

A Game Changers  egyik részében három főiskolás sportolót kérnek meg egy érdekes kísérletre a kutatók. A kísérlet középpontjában pedig nem más állt (szó szerint), mint az erekciójuk. A sportolóknak két gyűrűt kellett felhelyezniük este a péniszükre, egyiket az aljára, a másikat pedig a végére. A gyűrű segítségével pedig két éjszakán át mérték a kutatók a merevedésük gyakoriságát, időtartamát és erősségét.
Az első estén minden sportoló egy húsos burritót kapott vacsorára, a másik tesztéjszaka előtt pedig vega alapú burritót ettek az alanyok.

Ezután összesítettek az eredményeket. Az egyik srácnak, Masonnak a második éjszaka 9 százalékkal erősebb volt a merevedése, mint a húsos vacsora utáni éjjelen, erekciójának hossza pedig 303 százalékkal nőtt. Blake-nek a növényi étkezés utáni éjjelen közel 500 százalékkal nőtt meg az erekciója. A harmadik fiú merevedésének ideje 312 százalékkal lett jobb a második éjszaka, míg nála a keménységben is javulás mutatkozott, méghozzá 13 százalékkal.

James Cameron a 2009 óta milliók által megtekintett filmjének témájával kapcsolatban nemrég elmondta: szeretné mellékpályán látni a Viagrát és a hasonló szereket. A rendező azt mondja, pusztán a növényi alapú étkezéssel ki lehetne szorítani a kis kék tablettát az üzletek polcairól…

Erekció – Ezt a 10 titkot szeretnék megosztani a férfiak a nőkkel

Forrás: Ízes Élet


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.