Erekció – Ezt a 10 titkot szeretnék megosztani a férfiak a nőkkel

Az internet által biztosított névtelenség hasznos lehet, ha titkokat szeretnénk megtudni. Egy internetes fórumon kérdezték a nők a férfiakat olyan titkaikról, amikről nem mernek beszélni; ilyen például az erekció.

Az erekció rejtelmei

Az erekciónk nem minden esetben jelenti azt, hogy kanosak vagyunk, a legváratlanabb helyzetekben is megtörténhet, mintha a szerszámunk csak megmutatná magát, hogy „Szia, itt vagyok mi a helyzet?” Olykor ezt nehéz kimagyarázni és kellemetlen szituációkat eredményez, de nem tehetünk róla.

Adj feladatot

Mi, férfiak gyakorlatiasak és feladat-orientáltak vagyunk. Ez azt jelenti, hogy ne azt mondd, hogy fázol, hanem azt, hogy vigyek neked egy takarót, ezt fogom egyből megérteni. Kérlek ne azt mondd, hogy „majdnem kitörtem a nyakam a teraszon”, hanem azt, hogy lapátoljam össze a havat. Ha megkérdezzük, mi bajod és azt mondod, „semmi”, mi úgy vesszük, hogy tényleg minden rendben van, majd csodálkozunk, ha két nap múlva felrobbansz és a fejünkre olvasol mindenféle rossz tetteket. Ha valami van, mondd meg kerek perec, hidd el, törődünk veled, de nem fogjuk kiolvasni a fejedből, mit szeretnél.

szex

Fotó: 123rf.com

Ha sírsz

Az előző gondolatmenethez kapcsolódva, ha sírsz valami miatt, mi azonnal meg akarjuk oldani a problémát, pedig legtöbbször csak a feszültséget akarod kiadni, vagy szomorú vagy. Ilyenkor jó lenne, ha szólnál, hogy „csak kisírom magam, nem kell tenned semmit” és szívesen ölelünk át, de tudnod kell, hogy a legelső ösztönünk a problémamegoldás és cselekvés.

Kis kifli

Néha mi is szeretünk a kiskifli lenni, csak nem merjük mondani. És az is jólesik, ha váratlanul megöleltek minket, még ha nem is mutatjuk ki.

Nem vesszük a jeleket

Egyszer segítettem megszerelni egy kolléganőm kocsiját. Jól összepiszkoltam magam és felajánlotta, hogy zuhanyozzak le nála. Mondtam neki, hogy köszi, de nem hoztam váltóruhát, ő meg csak mosolygott és rázta a fejét. Már majdnem hazaértem, mire leesett, hogy mit akart. Sajnos nagyon bénák vagyunk, ha a „jeleket” kell olvasni.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Reggeli erekció – Mi okozza?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.