Cipő alapján választani férfit?

Akár tetszik, akár nem, a nők a cipő alapján is sok mindent meg tudnak állapítani?

Ha mostanáig sikerült szép szavakkal, kellemes külsővel és figyelmes gesztusokkal elrejtened valódi éned, itt az ideje, hogy bekukkants a cipős szekrényébe, és kétszer is meggondold, mit vesz fel a legközelebbi randevúra. Vagy ma este a bárba: a női szemek ugyanis mindenhová követik, bármerre is megy.

Drága sportcipő

Ó, ez a férfi vagy nagymenő sportoló többmilliós szerződéssel, vagy olyan férfi, aki szívesen hív meg egy italra, vacsorára, vagy valami másra. Vagy egyszerűen csak szereti a sportcipőket. Remélem, nem túl öntelt.?

Kissé viseltes sportcipő

Boldog családos férfi. És rémes az ágyban.?

Fényes bőrcipő

Hát, ez vagy homokos, vagy szerelmes önmagába. Kár fecsérelni rá az időt.?

cipok10

Retró cipő

Hűha, intelligens férfira bukkantam. Úgy tűnik, szórakoztató estém lesz egy művelt emberrel, akinek nincsen elég pénze arra, hogy meghívjon vacsorára.?

Elegáns, fekete bőrcipő

Hmm, ennek a férfinak felelős állása van, magas jövedelme és klasszikus érzéke a divathoz. De lehet, hogy egy kicsit pimasz vagy önhitt.?

Cipőfűzős barna cipő

A barna a föld, a bolygó, a becsületesség színe – valószínűleg kedves, régi vágású férfi, aki rekord idő alatt húz elő egy gyűrűt a zsebéből (természetesen gyertyafényes vacsora mellett). Valóban máris esküvőre és gyerekekre vágyom?

Mokasszin

Hú, nagyon stílusos. Jó neveltetés (valószínűleg katolikus), mindig vasalt a ruhája és frissen borotválkozott. Hé, csak nem a cipőmet bámulja?

Converse cipő

Na, egy újabb alternatív pasi. Egész este a koncertélményeiről lesz szó, és olyan együttesekről, amikről sohasem hallottam. Remélem, nem fogja észrevenni, ha ásítok?

cipo7

Martens cipő

Biztos zenész. Vagy az volt. Vagy az akar lenni. Vagy zenekar alapításon töri a fejét.?

Cowboy csizma

Na, ez egy nagy adag tesztoszteron. Úgy vonul, mint egy páva – ég senki sem mondta neki, hogy a cowboy csizma a vadnyugat kivételével mindenhol hülyén néz ki?

Motoros bakancs

Csak nem a Pokol Angyalai közé tartozik? Vagy valami hasonló motoros bandához? Hát, nem lehet nagy élvezet olyan szőrös pasikkal motorozni együtt, akik "bébi"-nek szólítanak! Talán jobban érezném magam a barna cipős fickóval?

Sportos papucs

Hmm, valószínűleg tud szörfözni, szereti a lányokat, és jól csókol. Említettem már, hogy valószínűleg szereti a lányokat? Talán az én ízlésemnek egy kissé túlságosan is? Hát, majd meglátjuk!?

Klumpa

Talán az egyik közeli klinika fiatal orvosa, aki most éppen a pihenőjét tölti – szuper! De a klumpa bárki máson azt jelentené, hogy az illető egy kissé fura.

Forrás:


Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.