Az idei nyár slágere a Copacabana hajfestés

Nincs is ennél jobb frizura a nyári hónapokra; hiszen egészen úgy fest, mintha csak nyaralásból tértünk volna haza.

Légies, könnyed, és avatatlan szem nem is tudja megmondani, hogy festett frizuráról van szó. Mutatjuk az idei nyár slágerét!

Ha tökéletes frizurát szeretnél nyárra, ne keress tovább: a Copacabana hajfestés nem csupán a strandon mutatós, de visszafogottsága miatt az utcán, munkahelyen is megállja a helyét. Szerencsére nem szorította ki ezt a trendet az ombre és a balayage, sőt: úgy néz ki, idén mindent visz a Copacabana hajfestés.

A Copacabana hajfestés visszafogottan képez átmenetet a fejtető és a hajvégek között. Fotó: Shutterstock

Már nagyanyáink is tudták, hogy a sörtől gyorsabban nő a haj, fényesebb és könnyebben fésülhető lesz. A szappantól szerencsére nem lesz sör szagú a haj, de van, akinek nem válik be, míg mások esküsznek rá, és le nem cserélnék semmi másra.

Miért jó szappannal hajat mosni?

Míg az ombre is a színátmenetről szól, és itt is finom a váltás a fejtetőn lévő, sötétebb árnyalatú haj és a világos hajvégek között, összességében nézve nem hozza azt a természetes hatást, mint a Copacabana.

 

Ezért sok nő inkább a balayage-t választotta, és egészen idén nyárig ez a trend volt a legelterjedetebb. Itt a sötét és világos tincsek váltogatják egymást a fejtetőtől a hajvégekig, úgy, mintha csakugyan a nap szívta volna ki a hajat. Kifejezetten természetes hatást ad, ha az eredeti hajszínedtől csak egy árnyalatnyival világosabb melírt kérsz a fodrászodtól. Nem csoda, hogy ez a frizura volt a sztár; de most újra visszatért a Copacabana, és a nők imádják.

 

Az is kiderült, hogy miért: a Copacabana hajfestés során nincs beavatkozás a hajszínbe a tincsek tövénél, ezért a lenövéstől nem kell tartani.

 

Fotó: Shutterstock

 

A napszívta árnyalat nem tolakodó és feltűnő, és a finom átmenet miatt ránézésre sokszor csak bajosan lehet megmondani, hogy festett csíkokról van-e szó. De nem csupán szőke tincsekkel mutat jól ez a hajfestés: akármilyen árnyalattal, például vörössel is tökéletes lesz a frizura.

 

Fotó: Shutterstock

 

Nem csoda, hogy idén egyre több nő szavaz rá; nagyon úgy néz ki, hogy visszahódítja a női frizurákat a Copacabana.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.