Miért nem felejthetetlenek az egyéjszakás kalandok?

Amikor egyéjszakás kalandról ábrándozol, bizonyára te is mindent elsöprő, többszörös orgazmussal járó, vad órákra gondolsz egy fantasztikus testű idegennel. Pedig a valóság azt mutatja, hogy ez a forgatókönyv nem igazán jellemző, és sokszor jobb, ha az egyéjszakás kaland inkább vágyálom marad. Mutatjuk, miért!

A nők egyszerűen mások

Az egyéjszakás kaland két esetben lehet maximálisan felejthetetlen: ha teljesen ki tudsz vetkőzni női mivoltodból, le tudod győzni a természetes, „megtartási ösztönödet”, és ha olyan pasit sikerült kifognod, akivel 100%-ig összepasszoltok – számol be a Bien.

Mindennek oka egyszerűen az, hogy a szexet tekintve a nők teljesen másként működnek, mint a férfiak. Nem arról van szó, hogy nem okozhat örömet egy, a semmiből felbukkanó, különleges idegen, hanem arról, hogy a nők számára a legtöbbször a szex nem csak testi aktus, hanem valamilyen szinten a lelkük átadása is. Amennyiben te is így érzel, a legtöbbször csak akkor tudsz igazán megnyílni a partnered előtt, ha már szerelmes vagy – ez pedig érthető módon egy egyéjszakás kaland során egyáltalán nem adott.

Másként működik a női orgazmus is

Tisztelet a kivételnek (azoknak a mázlistáknak, akik igazán könnyen eljutnak a csúcsig), de a női átlagot tekintve, nem az a jellemző, hogy olyan gyorsan és egyszerűen jönne az orgazmus. Főleg fiatalabb korban igaz, hogy hosszú percek kellenek az orgazmus eléréshez, és akkor is leggyakrabban orális szex során sikerül.

zuhany, szex

Fotó: 123rf.com

Nincs ezzel probléma! De a figyelmes törődés, feloldódás nem igazán húzható rá az egyéjszakás kalandokra. Ott sokkal inkább a heves vágy felszínre törése, és az események gyors egymásutánisága a jellemző. Persze, ahogy írtuk, vannak kivételek, és az is igaz, hogy akadnak olyan nők, akik pont az idegenség miatti távolságtartás miatt jutnak el könnyebben a csúcsra. Ugyanakkor – ha egyébként is nehezebben éred el az orgazmust – kis esély van rá, hogy egyéjszakás kaland alkalmával minden másként lesz majd.

Tény: mindenki másként fest ruhában

Nagy szerencse, hogy tudunk csalni az öltözékekkel, de ez nem csak a nők praktikája, hanem a férfiaké is. Egyéjszakás kaland során is könnyen előfordulhat, hogy teljesen mást kapsz, mint amit vártál, pusztán azért, mert a kiszemelted nagyon ügyesen csalt az öltözékével.

Nyilván nem túl szép dolog a külső alapján ítélni, de az egyéjszakás kalandban mondhatni alapvető, hogy a másik tetőtől talpig vonzó legyen számodra. A külső fokozottan háttérbe szorul, ha fülig szerelmes vagy, de legalábbis jóval könnyebben eltekintesz az esetleges hibáktól akkor, ha a másiknak a lelkét is látod már.

Egyéjszakás kaland esetében ez nyilván szóba sem kerül. Előfordulhat, hogy a ruha téged is becsapott, és nagyon mást tartogat számodra az este, mint remélted. Persze ez oda-vissza igaz, és az is tény, hogy bármikor fújhatsz visszavonulót, a többség ilyenkor már nem mond nemet a folytatásra.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

A COVID megölte az egyéjszakás kalandokat

Forrás: Napidoktor.hu