Káma szútra szex pozíciók – Az a híres X

Ha igazán bele szeretnénk menni a szeretkezés rejtelmeibe, nem hiányozhat mindennapjainkból a „titokzatos” Káma szútra! Ismerjük meg alaposabban a benne szereplő szexpozíciókat.

A Káma szútra időszámításunk előtt 400 és i.u. 200 között azért lett létrehozva, hogy segítsen az embereknek kiélvezni a szeretkezést, és megtalálni minden páros számára a legmegfelelőbb pozíciót. Nemcsak a szexpozíciókat illetően ad azonban részletekbe menő útmutatást: valóságos kézikönyvnek számított akkoriban az egész életformára vonatkozóan.

A Káma szútra pozíciók aprólékos leírását – amelynek alapján valóban bárki végrehajthatja ezeket a pózokat –, kamasutra képekkel is illusztrálják, hogy hozzájáruljanak a még könnyebb elsajátításhoz. Ha lépésről lépésre követjük az utasításokat, szinte lehetetlen rosszul csinálni az adott szex pozitúrát. Lássunk egy igen érdekeset és élvezeteset…

Fotó: 123rf.com

Az X-pozíció

Nevéből rögtön gondolhatjuk, hogy van benne egy fordított testhelyzet. Valóban így van: az X-szexpóz a „teljes ellenőrzésről” szól.

Lényege, hogy a férfi háton fekszik, a nő azonban hason, mégpedig fordított testhelyzetben a férfi testén, saját törzsét ellazítva.

A nő ilyen formán hátat fordít partnerének, kényelmesen elhelyezkedik, majd leereszkedik, és lábait széttárva a férfi vállain pihenteti két oldalt. Lábaikkal a férfi és a nő egy X-et formáznak, innen kapta nevét ez a szex pozitúra.

A szeretkezés maga úgy történik, hogy a nő le-fel csúszkál a leírt pozícióban. A férfi lábait -bele kapaszkodva – pedig könnyedén használhatja az emelőerő fokozása végett.

Nem egy megerőltető, ám annál könnyebben élvezhető Káma szútra pozíció ez! Érdemes kipróbálni, főleg, ha a partnerek már kellően fáradtak is este, és legjobban kinyújtózva éreznék magukat.

Káma szútra szex pozíciók – A klasszikus

Forrás: Napidoktor.hu