Káma szútra szex pozíciók – A klasszikus

A Káma szútra nemcsak a legkülönlegesebb szexpózokról szól – a legalapvetőbbeket is bemutatja! De mit kell tudni a klasszikus, vagyis a misszionárius pózról?

Aki a Káma szútra pózokhoz nyúl, sok esetben újdonságra vágyik – ki szeretné próbálni a lehető legtöbb pozíciót, amelyben csak jól érezheti magát az ember. Az ősi indiai mű, amely már i.e. 400 és i.u. 200 között is ismert volt, arra törekedett, hogy az életvezetési tanácsok mellett valamennyi létező szexpozitúra mibenlétét megismertesse a nőkkel és férfiakkal.

Bár korábban a Kamasutra említésére sokan zavarba jöttek, manapság, a szexuális nyitottság idején talán többen vállalkoznak arra, hogy ezeket az igen előnyös szexpózokat kipróbálják, sőt elsajátítsák és mindennapjaik részévé tegyék. Nem nehéz, hiszen szöveges ismertető és ábra is segíti azokat, akik szeretnék a Káma szútra pózokat megtanulni.

A legalapvetőbb póznak tartjuk a klasszikus vagy misszionárius pózt – bármennyire egyszerű is azonban, és nem kellenek hozzá különösebb erőnlét vagy akrobatikus képességek, érdemes ebbe a pózba is „belemélyedni”. A klasszikus, azaz a misszionárius póz ebben a felsorolásban a 101. a sorban. Vagyis el lehet képzelni, hogy mennyi lehetőség van. Aki ezek között sem találja meg a neki leginkább tetszőt, nos, furcsa egy figura…

Fotó: 123rf.com

Klasszikus (misszionárius) póz

Egy igen kényelmes szexpozitúra ez, amely nem igényel erőlködést, helyezkedést, és mind a nő, mind a férfi számára mindig élvezetes lehet. A legtöbben ezt a pózt használják először, és jól bevált pozíciónak tartják.

Hogyan hajtjuk végre?

A nő a hátán fekszik, lábait kissé széttárja. A férfi fölé helyezkedik, a lábak közé, miközben saját testsúlyát a karjaira helyezi. Ebben a helyzetben a páros két tagja tökéletesen egymás szemébe nézhet az aktus közben, látják egymás arcát, egymás reakcióit, ezzel is fokozva az izgalmat. A nő a férfi vállát, hátát simogathatja és a fenekét is megmarkolhatja, ami szintén erős vágyfokozó!

Ebben a szexpózban a férfi könnyen be tud hatolni a nőbe, a „kijövetel” sem nehéz, a nő pedig hátradőlve élvezi a helyzetet…

Ha szeretjük ezt a pózt, ne tartson tőle vissza, hogy ez a „klasszikus”, netán „unalmasnak” bélyegzett! Élvezzük ki nyugodtan!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.