5 jel, hogy szerető vagy

Végre megtaláltad álmaid férfiját: kedves, intelligens és még hagy időt a barátaidra is. Még többet is a szükségesnél… Egészen addig minden tökéletes, míg egy gyanúsan ismétlődő körben nem ébredsz: mindig csak ebédszünetben találkoztok, a telefonját nem veszi fel, órákkal később hív csak vissza, a lakásába nem léphetsz be és hónapok után sem mutat be senkinek. Mindez csak véletlen lenne? Lejárt már a Facebook-nyomozás ideje: most megismerheted az 5 gyanús jelet, amiből kiderül, hogy csak szerető vagy.  

Hozzád vagy hozzád?

Eljött végre Az Este! Ott lapul a fogkefe és a sminkkészlet a táskád alján, de meglepve tapasztalod, hogy a te lakásod felé veszi az irányt, mintha mi sem lenne természetesebb. Egyszer-egyszer még elmegy, de mindig van kifogás: csőtörés, áramszünet, rendetlenség vagy a lakótárs éppen meghódítja álmai nőjét. Itt az ideje, hogy egy váratlan látogatást tegyél nála, főleg ha volt annyira óvatlan, hogy elárulta hol lakik; nehogy arra eszmélj pár hónap múlva, hogy nem csak a lakását, de az ágyát is megosztja valakivel, aki nem Te vagy.

Nem létező közös bakancslista

Már negyed órája állsz a színház előtt, egyre jobban fáj a tűsarok és szorít a különleges alkalmakra tartogatott kisruha. A boldog párok szánakozó tekintetét a telefonodat bújva próbálod elkerülni, mintha még nem tudnád, hogy nem fog eljönni ma sem. És még a magyarázkodásra sem fordít túl nagy energiát, hiszen annyira elfoglalt, hogy csak egy mondatra futja, hiába lett volna a mai alkalom a kiengesztelés a múlt héten lemondott vacsora és kiállítás helyett. Lehet, hogy pont egy másik nő kedvéért hanyagol? Ha nem akarod egyedül tölteni az első közös nyaralásotokat, jobb, ha mielőbb utána jársz.

Vámpír lennék?

Szinte mindig csak ebédszünetben találkoztok, vagy egy eldugott külvárosi étteremben. Eddig rendben volt az önbizalmad, de már kezdesz gyanakodni, hogy sehova nem mentek nyilvánosan, mintha te lennél a város réme. A közösségi média halott számára: nemhogy nem vagytok „kapcsolatban”, de még a közös képeket is azonnal kitörli a mobiljából, hiszen alig van tárhelye. Érdemes átgondolnod ezt a helyzetet, mielőtt Te is a Hűtlen Házastársakban végzed – csak a „rossz oldalon”.

szeretokapcsolat-megcsalas

Telefon-trükkök

„Már várom az éjszakát ;).” „Oké.” Érezd magad rosszul, hogy milyen pajzán vagy, hogy aztán legközelebb, amikor éppen „rád” van hangolódva, a nap közepén arcpirító üzenetekkel bombázzon. Valószínűleg nem azért tudsz vele csak visszahívással beszélgetni, mert a pénztárcádat akarja kímélni, hanem mert éppen akkor te vagy az arccal lefelé fordított telefonon a nem kívánatos hívás, miközben másvalakivel van elfoglalva…

Amikor már vágysz egy bosszantó anyósra

Már sorakoznak a cserepes virágok és minőségi borok, amit a szülőknek vettél az első találkozásra? Ha a srácon múlik, a növények a komposztban landolnak, a borok meg a régi évjáratú italok kategóriájába értékelődik fel, mert nem olyan izgalmas emberek a szülei. Ha a haverjaival összefuttok a városban, hirtelen elengedi a kezed és elkezdi a mobilját nyomkodni. Nincs értelme tovább várnod: a letagadás az egyik legnyilvánvalóbb bűnjel.

Videó – Mitől lesz valaki jó szerető?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.