Kineziológiai kezelés… Mi is történik valójában?

Tapasztalatok és tanulságok egy páciens szemével…

Még korábban jött hozzám egy páciens, aki nem is igazán akart kineziológiai kezelésre jönni, hiszen a barátok és munkatársak beszélték rá.

Többször is egyeztettünk előtte, hogy mire számítson majd a röpke egy óra alatt, de még így is nagyon izgult és ideges volt, hogy mi fog majd történni, mivel korábban nem volt ilyenben része. Szeretném most megosztani az ő gondolatait, név nélkül.

„Sokat gondolkodtam azon, hogy elmenjek-e Ildikóhoz egy kezelésre, hiszen nem tudtam, hogy mire számítsak és őszintén szólva szkeptikusan álltam a kineziológiai kezeléshez. A munkahelyemen felvetettem ezt egy baráti meetingen és nagyon lelkesek voltak a kollégák, hogy legalább megfordult ez a fejembe és biztattak, hogy menjek is el a kezelésre és tapasztaljam meg milyen a kineziológiai kezelés. Ezek után még győzködnöm kellett néhány napig magamat-de ebben nem voltam egyedül, mert a kollégák is rábeszéltek- és végül felhívtam Ildikót és bejelentkeztem hozzá. A vonal másik végén Ildikó nagyon örült, hogy végre rávettem magam és elmegyek hozzá egy kineziológiai kezelésre. Én izgatottan vártam a kezelés napját. És amikor elérkezett, majdnem úgy volt, hogy lemondom az utolsó pillanatban, mert erre nem vagyok felkészülve, de erőt vettem magamon és elmentem.

Foto:123rf.com

Amikor megérkeztem Ildikó nagyon kedvesen és barátságosan fogadott. Bementünk egy terembe és elkezdtünk beszélgetni. Megkérdezte, hogy miért jöttem a kezelésre, mi a célom. Elmondtam, hogy 24 évesen úgy érzem megrekedtem, semmivel nem haladok előre, mind a munkában, mind a magánéletben. Megnyugtatott, többeknek sikerült már megoldani hasonló élethelyzetét a kineziológiával. Precízen és pontosan jegyzetelte minden szavam. És azt mondta, hogy: ne keseredjek el, idővel beindul majd minden, hiszen segít benne! Elkezdtük hát a kezelést…

A módszer hatalmas előnye az, hogy gyorsan, hatékonyan és pontosan megtalálja a probléma okát, és a kezelés hatékonysága is ellenőrizhető.

Kineziológia

Egy rövid szöveget nyomott a kezembe, amit többször is fel kellett olvasnom hangosan. A szöveg megdöbbentett, mert nem éppen a kedvességről szólt, de teljesen az én ki nem mondott szavaimat fogalmazta meg.

Ezután megfogta a két kezem és elkezdet halkan számolni, majd kijött a 8-as szám. Elmondta, hogy mit jelent, miért ez a szám jött ki. A családi hátteremről, a testvéreimről kérdezett. Elmondtam, hogy jó családi hátterem van, a szüleimmel a kapcsolatom is jó és a testvéreimmel is, ugyan néha szoktunk egy kicsit civakodni. Az eredményen meglepődtem, hiszen állítólag –azért mondom feltételesen, mert nem emlékszem 7-8 éves koromban erre az eseményre- édesanyámmal volt konfliktusom és ez maradandó „sebet” ejtett rajtam és magamat hibáztatom még mindig tudat alatt- de ugyanakkor köze volt ehhez az anyai ágon lévő nagymamának is, aki már nem él. Akárhogy is gondolkodtam, nem jutott eszembe ez az esemény a mai napig sem. Ildikó megnyugtatott, hogy az eredmény szempontjából nincs jelentősége annak, hogy emlékszem e az eseményre. Folytattuk tovább a kezelést. A szememet be kellett csuknom és egy mondatot kellett többször elismételnem. Ezt a mondatot addig kellett ismételnem, amíg egy állapotba nem kerültem. Enyhén szédültem és mintha nem is ebben a világban lennék. Miután ez megtörtént ebből az állapotból ki is kellett jönnöm, ugyanezzel a módszerrel. A testvéreimre is (2 öcsém van) kitértünk, a születésükre, hogy vártam-e őket vagy nem stb. Úgy néz ki, hogy nekik is közük van valamihez, de még ezt sem tudom pontosan, hogy mihez… Házi feladatnak kaptam egy mesét- a Hamupipőke történetét. A kezelést nagyon élveztem és rájöttem, hogy túlreagáltam azzal a sok izgulással. Alig várom, hogy folytassuk!”

Bátran ajánlom mindenkinek a kineziológiai kezelést, mivel sok mindenre lehet megoldás. Keress bátran az alábbi elérhetőségek egyikén és segítek a problémád megoldásában!

Hegyi Ildikó
Kineziológus, természetgyógyász

Forrás: Csak a Nőknek


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.