Kineziológia

A módszer hatalmas előnye az, hogy gyorsan, hatékonyan és pontosan megtalálja a probléma okát, és a kezelés hatékonysága is ellenőrizhető.

Az átélt stresszes helyzetek nyomot hagynak testünkben, pontosabban a sejtjeinkben. Mivel a sejtek építik fel az izmokat, ezért tudja ezeket az eltárolt információkat a kineziológia izomteszteléssel "előhívni". Izomteszttel keressük meg a probléma gyökerét a múltban és a jelenben, majd egyszerű korrekciókkal oldjuk fel ezeket. Alkalmazzuk többek között a színek, virágkivonatok, esszenciák, mozgásformák, meridiánok, vizualizációs technikák adta lehetőségeket. Így a szervezet egyensúlya visszaáll, képessé válva a gyógyulásra.

Az alkat-funkciós analízis feltárja a genetika, a külső jegyek és a viselkedés összefüggéseit, így segítséget nyújthatnak ezek a konzultációk önmagunk megismerésében, személyiségünk fejlesztésében, testi-lelki harmóniánk megteremtésében.

Hatékony lehet lelki eredetű problémák megoldásában, és minden stresszel összefüggésbe hozható testi tünetnél. Ahhoz, hogy ezeket a betegségeket, problémákat, rossz beidegződéseket leküzdjük,: gondolkodásunk, hozzáállásunk megváltoztatására van szükség.

hatfajas13

A kineziológiai kezelés célja

A jelenbeli és múltban átélt, a tudatalattiban és sejtszinten elraktározott stressz által okozott blokkok feloldása speciális korrekciós technikákkal, sémákkal, pszichológiai eszközökkel.

A kineziológia kezelés (oldás) bármely probléma esetén sikerrel alkalmazható, melynek oka lelki eredetű: ez lehet fizikai betegség, viselkedési probléma vagy akár egy nehéz élethelyzet. A múltbéli okok feltárásával, a blokkok oldása után tapasztalhatjuk, hogy a fizikai betegségek tünetei határozottan javulnak vagy eltűnnek, az élethelyzetünk pozitívan változik, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk, tisztábban látjuk életünk eseményeit, jobban megismerjük és elfogadjuk magunkat, valamint embertársainkat.

A One Brain módszer túlmutat a klasszikus kineziológián, célja tehát a szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítása ezen energiák útjában álló akadályok feloldásával, így a test, a lélek és a szellem integrálása.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.