Ezt próbáld ki! – Csipkés Hasselback burgonya 2014-08-06 Egészséges otthon Megosztás: Tweet Ó, mennyire finom ez a krumpli recept! Emlékszem a Wendy’s, amikor még volt Magyarországon üzlete, kínált óriási, töltött, sajtos, tejfölös burgonyákat, snidlinggel. Ez a recept is hasonló, de ha lehet, még annál is finomabb! Könnyű vacsora, és nagyon finom! Próbáld ki! Hozzávalók: burgonya vaj parmezán sajt olaj tejszín só fokhagymapor tejföl (ízlés szerint) Elkészítése: 1. Mossuk meg a tölteni kívánt burgonyákat. 2. Egy éles késsel irdaljuk. 5.. Ezután nyissuk szét a burgonya hasadékokat és tegyük bele a parmezánt és a vajat, felváltva. Tipp: Segít, ha a vajat a fagyasztóba tesszük egy rövid időre. 4.Tegyük a kicsinosított burgonyákat egy olajozott tepsibe és hintsük meg egy kis olajjal a burgonyák tetejét is. 5. Sóval és fokhagymaporral ízesítsük a műalkotásokat. 6. 45 perc elteltével, vegyük ki a tepsit a sütőből, és szórjuk meg a burgonyákat tejszínnel és reszelt sajttal. Bármilyennel, tetszés szerint. 7. Ezután tegyük vissza a finomságot a sütőbe még 15 percre. Melegen tálaljuk! Forrás: