Aludj újra jól altató nélkül

A Benyovszky Alvásdiagnosztikai Központ szakemberei biztosan megtalálják a probléma gyökerét és kezelik is azt, hogy újra édes álmai lehessenek!

Nem kell a téli álmot megvárnunk, hogy egy jót aludjunk, csupán elég, ha esténként ráhelyezzük fejünket a párnára. Legalábbis legtöbbször ez így működik, ám ha túlságosan is stresszes időszakot élünk meg, bizony az kóros álmatlansághoz vagy különböző alvászavarokhoz vezethet, mely hamarosan rányomhatja bélyegét a munkánkra és a magánéletünkre egyaránt.

Bár a hazai gyógyászat alig másfél évtizede foglalkozik az alvászavarok megállapításával és orvoslásával, nemzetközi tapasztalatok alapján azonban elmondhatjuk, hogy egyre inkább felzárkózunk a tudomány ezen területén is.

tkxkoqek2

Kiknek javasolt az alvásállapot felmérés?

Akik rövidebb vagy hosszabb ideje rosszul nyugtalanul alszanak. A Benyovszky Alvásdiagnosztikai Központ szakemberei biztosan megtalálják a probléma gyökerét és kezelik is azt, hogy újra édes álmai lehessenek!

A Klinikán alvásbiológiai-pazichofiziológiai-chronobiológiai tudományos teljes körű komplex alvás állapotfelmérés és alvászavar diagnosztika történik, majd ezt követően személyre szabott alvástanácsadást tart dr. Hermánné Fogarassy Éva alvásterapeuta pszichológus.

Forrás: