Fontos módszerek, melyek visszaállítják a gerinc egészségét (x)

Egészségünk és betegségünk gyökere a gerinc. Sokféle módszer létezik a gerincproblémák kezelésére. De sok szempontot figyelembe kell venni a megfelelő módszer kiválasztásához.

Még ha ugyanolyan természetű problémáról is van szó, a betegek az egészségi állapotuktól és az életmódjuktól függően különböző szintű fájdalmat fognak érezni. Ezért a kezelési módszerek is eltérőek.

A gerinc óvása

Az olyan alapvető kezelések, mint a hőterápia vagy fizikoterápia lazítják az izomfeszültséget és elősegítik a jobb vérkeringést. Így a fájdalom is jelentősen csökkenni fog.

Nézzük meg részletesen, milyen módszerek léteznek a gerinc egészségének visszaállítására.

Hőterápia

A hőterápia javítja a vérkeringést, gyorsítja az anyagcserét, csökkenti a fájdalmat, az izmok merevségét, így köztudottá vált az is, hogy segít az ízületi gyulladások, izomfájdalmak és egyéb krónikus gyulladások esetén, illetve a kóros fáradságot is gyógyítja.

A fő ok, amiért hőt alkalmazunk a testen az, hogy a test hőmérsékletének emelésével a vér áramlása javul. A hőterápiát általában a fizikoterápia részeként alkalmazzák, mert a hő biológiai változásokat indukál.

1779

– Növeli a szövetek működőképességét

– Megakadályozza az ízületek ellágyulását

– Fájdalom csillapító

– Ellazítja az izmokat

– Segíti a vérkeringést

– Csökkenti a gyulladás tüneteit és az ödémát

A távoli infravörös sugarak lehetővé teszik, hogy a szervezet több hőt tudjon befogadni. A hő, amit a távoli infravörös sugarak révén nyerünk, aktivizálja a szervezet anyagcseréjét. Mélyebben hatol be a bőrszövetekbe, mint más hőforrás, és a bőr alatti hőméréskletet emeli, kitágítja a hajszálereket, gyorsítja a vérkeringést, és méregteleníti a szervezetet.

A távoli infravörös sugarak szabályozzák az autonóm idegrenszert azáltal, hogy segítik számos biológiailag aktív anyag és hormon kiürülését, így tartják fenn a szervezet működésének egyensúlyát. A megelőző folyamatoknak köszönhetően a szervezet immunrendszere erősödik.

Megszünteti a fáradságot, a vállak merevségét, a lumbágót, izom fáradságot, és enyhíti az ízületi problémákat. A szenilitás nagyon hatékony kezelési módja.

Akupresszúra

Hat különböző típusa van az akupresszúrás terápiának, ezek hatásai a következők:

307

– A vér és nyirok fokozott keringtetésével javítja az anyagcserét

– Az izmok ellazításával oldja a feszültséget.

– Korrigálja az eldeformálódott ínszalagokat, izmokat és inakat.

– Az akupunktúrás pontok stimulálásával szabályozza a szervek működését.

– Szabályozza a központi idegrendszert, vagyis az autonóm idegrenszert, ami az emberi szervezet legfontosabb rendszere.

– A belső elválasztású mirigyek szabályozásával megszünteti a fáradságot.

A kombinált ceragem-akupresszúrás hőterápia nagyszerűen gyógyítja a fáradságot, fejfájást, alvászavart, emésztési zavart, kimerültséget, vállak fájdalmát, menstruációs fájdalmakat, szem fáradságát és megelőzi a megfázást. Hatékony a testsúly és a bőr feszességének megőrzésében. Használjuk ki, ha már egyszer ingyenes!

további információ..

Forrás: