Állapotfelmérés

Az állapotfelmérés során elektro-akupunktúra elven működő Salvia mérőműszerünkkel számszerűen mérjük az egyes szervek, szervrendszerek, testfolyamatok rezgésének erősségét.

EAV-elektroakupunktúra, Voll-féle meridián diagnosztika, biorezonanciás teszt:

– funkcionális állapot felmérés
– allergia és gombaszűrés
– érrendszeri megbetegedések szűrő vizsgálata
– góckutatás
– kockázati tényezők gyors vizsgálata
– táplálkozási és életmód problémák feltárása
– gyógyszer teszt: hagyományos és homeopátiás szerek kompatibilitása szervezettel
– akut betegségek kezelése: bakteriális, vírusos eredetű fertőzések

gyulladt%2520szem4

Krónikus állapotok keletkezéséhez vezető okok felderítése és kezelése:

egészségtelen életmód, hivatásukkal kapcsolatos stressz, környezeti mérgek, krónikus gyulladásos gócok, elektromagnetikusan zavart terek, allergének, kikezeletlen betegségek, alkati és szerzett hajlamok kölcsönösen potenciálják egymást és gyengítik az immunrendszert.

Az állapotfelméréssel kiszűrhető:

– alvászavarok
– immunzavarok
– allergia
– nőgyógyászati panaszok
– mozgásszervi bajok
– húgyúti gyulladások
– bőr- betegségek
– emésztési zavarok
– fejfájás
– légzőszervi gyulladások
– hormonális zavarok
– fáradtság, depresszió
– örökletes hajlam

Állapotfelmérés

A kb. 60 perces vizsgálat teljesen fájdalommentes, a test 64 pontján a főbb szerveket, azok terheltségeit, valamint a főbb terheltségeket méri. A mérés során információt kapunk a különböző szervek, szervrendszerek állapotáról: immunrendszer, idegrendszer, szív, tüdő, máj, epe, hasnyálmirigy, vese és húgy-ivarszervek, élő- és élettelen toxinok jelenléte, nehézfémek, radioaktív anyagok, vegyi anyagok vitamin és ásványi anyag szint, anyagcsere folyamatok, érrendszer, nyirokrendszer, bélrendszer, kiválasztó rendszer, hormonrendszer, ízületek, csontsűrűség, koleszterint szint, stb..

Az elektro-akupunktúra elvén alapuló mérőműszer képességeit kihasználva, mérni tudjuk a különböző problémák kezelésére Önnek személy szerint legalkalmasabb természetes készítményeket és azok pontos dózisát is.

fejfajas21

Góckutatás

A test 64 pontján kifejezett góckutatást végzünk, amely során az immunrendszer, az idegrendszer, vagy az anyagcsere folyamatok, bőr, köröm, haj és a belső szerveinket magába foglalóan meghatározzuk a szervezet méregterheltségét, az esetleges fertőzési gócokat (az alvó gócokat is), melyek a különböző betegségek tüneteinek valódi okai. A gócok ismeretében megfelelő terápiával a toxinok kivezethetők a szervezetből, így az aktuális, vagy esetleg később visszatérő tünetek megszüntethetők.

Krónikus állapotok keletkezéséhez vezető okok felderítése és kezelése:

egészségtelen életmód, hivatásukkal kapcsolatos stressz, környezeti mérgek, krónikus gyulladásos gócok, elektromagnetikusan zavart terek, allergének, kikezeletlen betegségek, alkati és szerzett hajlamok kölcsönösen potenciálják egymást és gyengítik az immunrendszert

Allergiaszűrés

Teljesen fájdalommentes, sejtrezgésen alapuló technikával 104 anyagra, amely tartalmaz: gabonaféléket, tejféléket, húsokat, halakat, olajokat, zöldségféléket, édességet, alkoholt, szőröket, tollakat, pollent, fűféléket, fákat, port, poratkát, gyümölcsféléket? Irányított méregtelenítés A szervezetben a méregterhelés különböző kisebb-nagyobb egészségügyi problémákat vált ki.

Dr. Josef Jónás cseh professzor módszerével ezt a terhelést, a különböző fertőzési és alvó gócokat, meg lehet szüntetni és vissza lehet állítani a szervezet egészséges működési folyamatait. A méregtelenítés irányítottan és folyamatos ellenőrzés mellet történik.

Forrás: