Országos kampány az emberi boldogságért!

Lélekpillangó névre keresztelték azt a nagyszabású jótékonysági kampányt, amely december 24-én éjjel kezdődött azzal a céllal, hogy a jobb önismeret elérése által a boldogabb, teljesebb életet népszerűsítse.

A Lélekpillangó története nagy sikerrel zárult Virágvasárnapon.  Közel egymillió ember mutatott érdeklődést a boldogabb élet, a jobb önismeret témái iránt,  olvasta napról- napra a Lélekpillangó történetét, majd 12 000 ember adta le voksát a posztumusz odaítélhető Lélekpillangó életműíjra jelöltjeire.

Május 19-én, a Lélekpillangó Boldogságnapon derül majd ki, hogy a három nagy tanító, Szepes Mária, Popper Péter, vagy Biegelbauer Pál életműve kapja-e a díjat.

A díj Gáll Gregor szobrászművész Lélekpillangó című alkotása és a támogatók jótékonysági vásárlásaiból összejött pénzösszeg.

trauma3

Ebből egy olyan magasztos cél valósulhat meg, amire a szavazók voksoltak: Szepes Mária emlékszobája, Popper Péter országjáró filmvetítés sorozata, vagy Biegelbauer Pál könyveinek kiadása az a három ügy, amelyből egy nyerheti el a támogatást.

A Boldogságnapon a díjazott kihirdetésén túl nagyszabású önismereti és művészeti programsorral várják az érdeklődőket a Bara hotelben reggeltől estig. Este 19.00-tól Bagdi Bella koncertje zárja a napot, melyen elhangzik a kifejezetten erre az alkalomra írt Lélekpillangó Boldogságdala is.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: