Ujjravaló újítások

Bár mostanra a házasságot néhányan csupán formaiságnak tekintik, vannak, aki megtalálják a módját, hogyan tegyék igazán egyedivé.

A kapcsolatoknak lehetnek gyűrődései, de ha úgy érzed, ráleltél arra, akivel még veszekedni is élvezet, végül gyűrűvel pecsételődik meg a szerelmetek. Hogy a lánykérés sikeres legyen, sosem árt bebiztosítania magát a hódító lovagnak egy igazán impozáns jegygyűrűvel. Valószínűleg az egyik legnehezebb pontja az attrakciónak az ékszer kiválasztása. A szerencsések mellé ilyenkor elszegődik a leendő ara barátnője, hogy besegítsen a válogatás során. Bár vannak férfiak, akik egyedi ötlettel állnak elő.12926Gyűrű gyanánt

Egy igazi könyvmoly vagy, de a párod éppen ezt szereti benned? Vagy egyszerűen mindig mindent elfelejtesz? Ne lepődj meg, ha a szerelmed egy jegy-zet-gyűrűvel ajándékoz meg azon a nagy napon. Persze, ha annyira imádjátok egymást, akár a krémes süteményeket, akkor elképzelhető, hogy az ujjadra a karika helyett egy falatnyi habcsók csúszik fel.12929A gyűrűnél nem elég, hogy a hölgy ujjára ráillik, sokkal többet jelent, ha a személyiségével is megegyezik. Tehát az, aki úgy dönt megteszi a nagy lépést és megkéri a szerelme kezét, legyen bátor és válassza azt az ékszert, amelyik a legtökéletesebb. Lehetséges, hogy mások számára túlzásnak tűnhetnek az extravagáns darabok, mégis az egyetlen dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy kik viselik életük végéig.

Forrás: